• Jennifer Lopez și Ben Affleck au pășit miercuri seară pe covorul roșu, în Los Angeles, la premiera celui mai recent film al artistei, thrillerul „The Mother”
  • Vedeta latino a purtat un crop top cu decolteu adânc, asortat cu o fustă cu paiete, ținuta scoțându-i în evidență, talia de viespe și formele de invidiat
  • Cuplul a fost surprins în timp ce se săruta, în fața camerelor de filmat

Proaspăt căsătoriți, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut apariția miercuri seară, în Los Angeles la premiera celui mai recent film al artistei, thrillerul „The Mother”, relatează Hollywood Life.

Vedeta latino în vârstă de 53 de ani a purtat un crop top cu decolteu adânc, ce i-a pus în valoare bustul voluptos, iar pentru partea de jos a optat pentru o fustă asortată, cu paiete, care i-a scos în evidență abdomenul bine tonifiat. Și-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei lungi cu diamant, Fernando Jorge High Stream și un clutch metalic, marca Tyler Ellis.

Soțul său, Ben Affleck s-a rezumat la un costum negru, din 3 piese, cu o cămașă albă cu nasturi sub blazer.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Chiar dacă se aflau sub lumina reflectoarelor, cei doi nu s-au putut stăpâni și și-au arătat afecțiunea unul față de celălalt, în fața camerelor de filmat. Fotoreporterii au surprins-o pe Jennifer Lopez când îi oferea un sărut tandru soțului său.

„The Mother” apare mâine pe Netflix

Regizat de Niki Cairo, filmul urmărește povestea unei mame asasine, interpretată de Jlo, cu formare militară pregătită să facă orice pentru a-şi proteja copilul de criminalii care vor să se răzbune.

Deși trebuia să fie lansată încă de anul trecut, pelicula a fost amânată pentru 12 mai 2023.

Citește și: