• Leonardo DiCaprio este prezent la Festivalul Coachella 2023.
  • Acesta a fost surprins în preajma Irinei Shayk.
  • Shayk a avut o relație de patru ani cu prietenul lui DiCaprio, Bradley Cooper.

Actorul din „Titanic”, în vârstă de 48 de ani, a stat în preajma Irinei Shayk la Festivalul Coachella de anul acesta. Aceasta a avut o relație anterioară cu prietenul lui DiCaprio, Bradley Cooper, laureat și el al premiului Oscar, scrie Fox Business.

Shayk, împreună cu fostul ei iubit, Bradley Cooper, au împreună o fiică, pe nume Lea, în vârstă de șase ani. Cei doi s-au despărțit în 2019, după patru ani de relație, însă au păstrat legătura pentru copilul lor.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.

Bradley, care a fost prezent la ziua de naștere a lui Leo, în noiembrie, și-a amintit că a simțit un sentiment de gelozie atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe DiCaprio cu ani în urmă.

„Nici până în ziua de azi nu-mi vine să cred că sunt prieten cu el. Este contagios”, a spus Cooper. „Știi când ești cu unii dintre prietenii tăi și începi să te comporți ca ei? Așa este el. Când ești cu el, te trezești că începi să adopți unele dintre acele maniere prin osmoză”, a mai completat el.

La Coachella, DiCaprio a purtat un tricou negru, cu o pălărie asortată și o mască pentru petrecerea de după Neon Carnival, plină de vedete, care a urmat festivalului anual de muzică de la Empire Polo Fields din Indio, California.

DiCaprio s-a despărțit de iubita sa Camila Morrone, în vara anului 2022, după mai bine de patru ani de relație.

Citește și