• CNN a făcut o lista cu locurile din Londra în care merg membrii familiei regale britanice.
  • Harry a povestit cum a făcut cumpărături într-un magazin cu haine la preț redus.
  • Regele Charles al III-lea preferă un restaurant cu specific indian.

CNN a făcut o lista cu locurile din Londra în care merg membrii familiei regale britanice. De la restaurante indiene la parcuri tematice, iată care sunt locurile preferate de familia regală.

Curry demn de un rege

Genial prin nume și genial prin natura sa, cel puțin dacă e să-l credem pe Regele Charles al III-lea. El a numit odată Brilliant Restaurant din Southall, în vestul Londrei, restaurantul său indian preferat – iar Gordon Ramsay este și el un fan, scrie CNN.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Regina ciocolatei

Se pare că regretata regină Elisabeta a II-a era un mare fan al ciocolatei – până aici, atât de ușor de înțeles. Ceea ce te-ar putea surprinde, însă, este că ciocolatierul ei preferat părea mai degrabă francez decât britanic. Charbonnel et Walker, situat în faimosul cartier de cumpărături Bond Street, a fost fondat în 1875 de două femei: una ciocolatieră din Paris, iar cealaltă artizan londoneză care făcea bijuterii și cutii de pălării.

Băutura pentru un prinț

În anii ’90, petrecărețul prinț Harry era un obișnuit al Mahiki, un bar-club-restaurant cu tematică Tiki din Mayfair. Acesta funcționează din 2006, în mare parte datorită sponsorizării timpurii a tinerilor membri ai familiei regale de atunci.

Kate și William au fost și ei fani, iar Jack Brooksbank, care acum este căsătorit cu prințesa Eugenie, a fost cândva managerul

Un alt favorit al lui Harry, Maggie’s este încă în plină activitate în elegantul Sloane Square. Este un club cu tematică din anii ’80, numit după Margaret Thatcher, fostul prim-ministru conservator a cărui fotografie se află peste tot în interior.

Barul gay unde se spune că Diana a cumpărat un shot

Se spune că, în anii 1980, când prințesa Diana era cea mai faimoasă femeie de pe planetă, s-a îmbrăcat în travesti pentru a vizita Royal Vauxhall Tavern, unul dintre cele mai cunoscute baruri gay din Londra.

În cartea sa de memorii, prietena Dianei, actrița Cleo Rocos, a povestit despre o după-amiază petrecută la băutură cu prințesa, comediantul Kenny Everett și cântărețul Queen Freddy Mercury, urmată seara de o vizită la Royal Vauxhall Tavern.

Pentru a evita să fie văzută, prințesa s-a îmbrăcat ca un „tânăr frumos”- și a reușit chiar să bea un rând de băuturi fără să fie văzută.

Rochii de prințesă

Numele designerului Jenny Packham a devenit sinonim cu o anume Catherine, Prințesa de Wales, care a purtat rochii Packham încă din primele zile ale căsătoriei sale, de la rochiile scurte cu buline albastre pe care le-a purtat la ieșirea din spital după ce l-a născut pe Prințul George, până la rochia aurie strălucitoare pe care a purtat-o la premiera filmului „No Time to Die”. Îi vei găsi colecția de prêt-à-porter la magazinul său emblematic din Mayfair.

Magazinul de haine la preț redus de unde cumpărat prințul Harry

În cartea sa de memorii „Spare”, prințul Harry a scris despre faptul că a ieșit la cumpărături de haine la T.K. Maxx de pe Kensington High Street, la doar câteva minute de mers pe jos de casa sa din Palatul Kensington. Acesta este același lanț ca și T.J. Maxx din Statele Unite – și face același lucru, vânzând mărci de designer la prețuri reduse.

Locul de joacă al prinților

Îți amintești acele fotografii celebre cu Prințesa Diana mergând pe un tobogan cu William și Harry?

Acestea au fost făcute la Thorpe Park, un parc tematic situat la aproximativ 25 de mile vest de Londra, unde familia a vizitat în fiecare an din 1991 până în 1993, când au fost făcute faimoasele fotografii.

Membrii familiei regale nu a beneficiat de un tratament special – au plătit pentru intrare și au stat la coadă pentru atracții cu toată lumea.

Bistrotul franțuzesc preferat de Camilla

Regina Camilla a dezvăluit într-un interviu de anul trecut că unul dintre restaurantele sale preferate din tinerețea sa a fost La Poule au Pot, un bistrot francez situat între cartierele centrale Belgravia și Pimlico, care funcționează din 1962.

Casa de la țară a lui Meghan

Meghan, ducesa de Sussex, este de mult timp o fană a grupului de cluburi private pentru membri Soho House și a făcut mai multe vizite la Soho Farmhouse, avanpostul său de țară în stil stațiune din Oxfordshire, inclusiv o excursie cu prietenii înainte ca relația ei cu prințul Harry să devină publică și din nou cu câteva luni înainte de nuntă.

O primă întâlnire regală

Un alt avanpost al Soho House, 76 Dean Street, este, desigur, locul unde Harry și Meghan au avut prima lor întâlnire în 2016 – un prinț care se autodescrie ca fiind transpirat, care fusese blocat în trafic, a întârziat să o întâlnească pe femeia visurilor sale la un cocktail – care, din fericire, s-a dovedit a fi perfect.

Hotelul cu un mandate regale

The Goring a fost întotdeauna hotelul preferat al familiei Windsor – regina mamă obișnuia să vină aici pentru prânz, se zvonește că regina însăși a fost un vizitator discret, iar Kate Middleton l-a folosit ca sediu pentru nunta sa din 2011. Pentru ea, a fost chiar în apropiere de socri – hotelul se află chiar peste drum de grădina din spate a Palatului Buckingham.

O felie regală de „dolce vita”

Harry a fost primul membru al familiei regale care a intrat – a fost văzut dansând pe stradă la ora 3 dimineața după ce și-a petrecut seara acolo în 2012 – iar William și Kate au făcut o vizită doi ani mai târziu, la scurt timp după nașterea prințului George.

O transformare de prințesă

Chapman este facialistul vedetelor, printre clienții săi numărându-se celebrități precum Jourdan Dunn, Gigi Hadid, Victoria Beckham și Uma Thurman.

Loja regală

În calitate de patroană regală a All England Lawn Tennis Club, Prințesa de Wales își face apariții regulate în loja regală de la Wimbledon în timpul campionatelor anuale de tenis de două săptămâni – și de obicei i se alătură și alți membri ai familiei.

Clubul oferă pe tot parcursul anului tururi ale muzeului și ale terenului, inclusiv ale terenului central, unde au loc finalele – și unde se află loja regală.

Picnic pentru o prințesă

În 2012, regina Elisabeta a II-a a venit la Fortnum & Mason, cel mai luxos magazin alimentar din Londra, pentru a lua ceaiul de după-amiază cu ducesele de atunci de Cornwall și Cambridge, pentru a sărbători cei 60 de ani de domnie. Regina a remarcat cremele violete puse la bătaie, ceea ce sugerează că ciocolatierul de la Carbonnel & Walker nu a mințit când a spus că sunt preferatele ei.

Bucătărie sănătoasă la domiciliu

Atât Prințesa de Wales, cât și Ducesa de Sussex au fost văzute făcând cumpărături la supermarketuri – Kate a fost fotografiată la o filială a renumitului Waitrose, în timp ce Meghan a fost văzută înainte de nuntă făcând provizii la Whole Foods, un lanț american de magazine scumpe care are filiale în Marea Britanie.

Magazinul ales de ea a fost cel de pe Kensington High Street – chiar vizavi de vechiul loc de cumpărături al lui Harry, T.K. Maxx.