• Starul în vârstă de 42 de ani a primit o stea pe Walk of Fame.
  • Actorul și-a exprimat recunoștința față de soția sa și cei doi băieți ai lor.
  • El a spus: „Aș dori să-i mulțumesc Brendei. Ești absolut totul. Tu ești campioana mea. Ești singura persoană mai fericită pentru mine astăzi decât mine.”

Macaulay Culkin și-a adus copiii cu el la ceremonia de pe Walk of Fame din Hollywood, scrie The Independent. Starul în vârstă de 42 de ani a primit o stea pe Walk of Fame, fiind prezent alături de logodnica sa, Brenda Song, în vârstă de 34 de ani, și de cei doi fii ai lor.

La eveniment a fost prezentă și actrița Catherine O’Hara, cea care joacă rolul mamei lui Kevin în „Singur acasă”. În vârstă de 69 de ani, O’Hara a spus că prestația lui Culkin a fost pur și simplu perfectă. Aceasta i-a mulțumit actorului că la eveniment „m-a inclus și pe mine, mama ta falsă care te-a lăsat singur acasă nu o dată, ci de două ori”.

În timpul discursului său de acceptare, actorul și-a exprimat recunoștința față de soția sa și cei doi băieți ai lor. El a spus: „Aș dori să-i mulțumesc Brendei. Ești absolut totul. Tu ești campioana mea. Ești singura persoană mai fericită pentru mine astăzi decât mine.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Nu ești doar cea mai bună femeie pe care am cunoscut-o vreodată, ești cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, a continuat el. „Mi-ai dat doar scopul meu, mi-ai dat familie. După nașterea celor doi băieți ai noștri, ați devenit cei trei oameni ai mei preferați. Te iubesc atat de mult.”

Song a vorbit sincer despre familia lor în creștere într-un interviu pentru The Cut, spunând publicației despre modul în care au ajuns într-un stil parental „practic”.

Citește și