• Mschf a scos încă o piesă controversată, după ultimele sale apariții, este vorba despre o geantă mini dusă la next level.
  • Microscopic Handbag de la Mschf măsoară doar 657 pe 222 pe 700 de micrometri.
  • Geanta în miniatură este un concept care a fost scos pe piață de casa de modă Louis Vuitton care se numea „OnTheGo”.

Casa de modă Mschf a scos pe piață Miscroscopic Handbag, geanta microsopică măsoară doar 657 pe 222 pe 700 de micrometri, aceaste dimensiuni pot fi comparate cu un fir de praf, scrie Vogue.

Geanta miniaturală „Microscopic Handbag” este gândită după geanta „OnTheGo” de la Louis Vuitton, se pare că Mschf nu a obținut permisiunea casei franceze, așa că nu este o colaborare oficială.

Ti se pare o investiție prostească

Poate că te ajută să știi că geanta este mai mult o piesă de artă decât un accesoriu de purtat. Brandul lansează articolul ca o declarație despre gențile de lux și despre extremele pe care oamenii le vor atinge pentru a le purta.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME
Sursă: Vogue

„Pe măsură ce un obiect, cândva funcțional, cum ar fi o geantă de mână, devine din ce în ce mai mic, statutul său de obiect devine din ce în ce mai abstractizat până când devine pur și simplu un simbol al mărcii”, a declarat Vogue într-un comunicat.

Aceasta va fi mai întâi expusă într-o cutie de gel sigilată care se află sub un microscop, la galeria 8 Avenue Matignon din Paris, între 20 și 24 iunie.

Apoi, va ajunge la licitația „Just Phriends” a lui Pharrell Williams între 19 și 27 iunie. Deocamdată nu se știe care va fi oferta de pornire, dar având în vedere că este extrem de ingenios, statutul său de obiect de colecție ar putea să-l facă valoros.

Citește și: