• Mai multe filme horror cu personajele Winnie the Pooh, Peter Pan și Cenușăreasa vor fi lansate.
  • Personajele copilăriei tale vor avea parte de o transformare ,,terifiantă”.
  • Producțiile vor fi ecranizate, cel mai probabil, anul acesta.

Poveștile copilăriei cu Winnie the Pooh, Peter Pan și Cenușăreasa au acum parte de o reinterpretare „horror”, scrie Indy100. Un alt film, numit „Winnie the Pooh: Blood and Honey”, a adunat multe critici, însă a avut succes comercial.

Sunt în curs de realizare două noi filme horror care îi au ca protagoniști pe ursulețul preferat al tuturor timpurilor și pe Peter Pan, băiatul care nu s-a maturizat niciodată, informează Variety. Titlurile sunt „Winnie the Pooh: Death House și Peter Pan Goes to Hell”.

WINNIE THE POOH

În primul rând, vei avea parte de un alt horror bazat pe povestea ursulețului auriu, numit „Winnie the Pooh: Death House”, descris ca fiind o combinație între „The Strangers” și „The Purge”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Filmul este regizat de S.J. Evans, iar povestea implică „o reuniune neașteptată într-un conac de la țară, un eveniment orchestrat de membrii unui cult care au fost chinuiți fără milă în copilărie. Acum, ani mai târziu, ei caută o răzbunare macabră”.

PETER PAN

Între timp, despre „Peter Pan Goes to Hell”, scris de Adam Stephen Kelly și regizat de Phil Claydon se spune că se ar combina filme horror precum „Psycho” și „Nightmares in a Damaged Brain”.

Claydon a oferit câteva informații și a împărtășit entuziasmul său pentru acest film „Am crescut cu o dietă sănătoasă de filme de groază cu buget redus de la maeștri precum Sam Raimi, Wes Craven și Peter Jackson”, a spus el.

„În vremurile recente de streamer, oportunitățile de a crea horror de înaltă calitate cu un buget mic au dispărut, așa că am savurat ocazia de a mă arunca la bordul Red Shadow Studios pentru a crea un mediu în care cineaștii să vină și să creeze niște filme horror clasice. Să înceapă haosul!”.

CENUȘĂREASA

Cenușăreasa va avea o ilustrare horror. Filmul „Cinderella’s Curse” urmează să fie produs curând. Acesta este regizat de Louisa Warren și scris de Harry Boxley, iar din distribuție fac parte Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna și Danielle Scott. Studiourile ITN sunt pregătite să lanseze filmul în octombrie 2023, potrivit Bloody Disgusting.

„Aceasta este o variantă incredibil de unică a Cenușăresei pe care o iubim și o cunoaștem cu toții. Vor fi niște morți cu adevărat îngrozitoare din mâinile ei”, a declarat Warren pentru publicație.

Citește și: