• Fiul ducelui și al ducesei de Sussex și-a sărbătorit cea de-a patra aniversare pe 6 mai, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla.
  • Sincronizarea celor două evenimente a însemnat că Prințul Harry a făcut o scurtă călătorie în Marea Britanie pentru a asista la încoronarea tatălui său.
  • Captura de ecran a fost luată din seria de documentare Netflix Harry & Meghan, și a surprins momentul în care ducesa de Sussex și-a ținut fiul în fața unei fotografii a Dianei care atârna în camera lui.

Prietenul lui Harry și Meghan, fotograful Misan Harriman, i-a urat o zi de naștere fericită fiului cuplului, prințul Archie, cu o fotografie emoționantă în care copilul atinge un portret al regretatei sale bunici, prințesa Diana, scrie The Independent.

Fiul ducelui și al ducesei de Sussex și-a sărbătorit cea de-a patra aniversare pe 6 mai, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla. Sincronizarea celor două evenimente a însemnat că Prințul Harry a făcut o scurtă călătorie în Marea Britanie pentru a asista la încoronarea tatălui său, în timp ce Meghan a rămas în California cu cei doi copii ai cuplului, Archie și Prințesa Lilibet, în vârstă de un an.

Sâmbătă, fotograful britanic de origine nigeriană, care a fotografiat-o pe Meghan și pe familia ei cu o serie de ocazii notabile, a împărtășit omagiul de ziua de naștere a lui Archie pe Instagram, unde a postat o captură de ecran cu Archie când era bebeluș, atingând un portret alb-negru al bunicii sale decedate.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Captura de ecran a fost luată din seria de documentare Netflix Harry & Meghan, și a surprins momentul în care ducesa de Sussex și-a ținut fiul în fața unei fotografii a Dianei care atârna în camera lui. Cine este asta?” și-a întrebat Meghan fiul, iar Archie a fost văzut apoi întinzându-se și punându-și mâna pe fotografia înrămată. Hei, bunico… Este bunica ta”, l-a informat Meghan pe copil în timpul acestui moment.

Pe Instagram, Harriman a împărtășit captura de ecran împreună cu legenda: Îți doresc cea mai fericită dintre zilele de naștere Archie”, împreună cu un emoji de inimă. Alegerea fotografiei de către Harriman i-a determinat pe unii dintre urmăritorii săi să speculeze cu privire la mesajul pe care fotograful îl transmitea, unii sugerând că acesta umbrea” familia regală în ziua încoronării regelui și a reginei.

Citește și