• Fiul ducelui și al ducesei de Sussex și-a sărbătorit cea de-a patra aniversare pe 6 mai, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla.
  • Sincronizarea celor două evenimente a însemnat că Prințul Harry a făcut o scurtă călătorie în Marea Britanie pentru a asista la încoronarea tatălui său.
  • Captura de ecran a fost luată din seria de documentare Netflix Harry & Meghan, și a surprins momentul în care ducesa de Sussex și-a ținut fiul în fața unei fotografii a Dianei care atârna în camera lui.

Prietenul lui Harry și Meghan, fotograful Misan Harriman, i-a urat o zi de naștere fericită fiului cuplului, prințul Archie, cu o fotografie emoționantă în care copilul atinge un portret al regretatei sale bunici, prințesa Diana, scrie The Independent.

Fiul ducelui și al ducesei de Sussex și-a sărbătorit cea de-a patra aniversare pe 6 mai, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla. Sincronizarea celor două evenimente a însemnat că Prințul Harry a făcut o scurtă călătorie în Marea Britanie pentru a asista la încoronarea tatălui său, în timp ce Meghan a rămas în California cu cei doi copii ai cuplului, Archie și Prințesa Lilibet, în vârstă de un an.

Sâmbătă, fotograful britanic de origine nigeriană, care a fotografiat-o pe Meghan și pe familia ei cu o serie de ocazii notabile, a împărtășit omagiul de ziua de naștere a lui Archie pe Instagram, unde a postat o captură de ecran cu Archie când era bebeluș, atingând un portret alb-negru al bunicii sale decedate.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Captura de ecran a fost luată din seria de documentare Netflix Harry & Meghan, și a surprins momentul în care ducesa de Sussex și-a ținut fiul în fața unei fotografii a Dianei care atârna în camera lui. Cine este asta?” și-a întrebat Meghan fiul, iar Archie a fost văzut apoi întinzându-se și punându-și mâna pe fotografia înrămată. Hei, bunico… Este bunica ta”, l-a informat Meghan pe copil în timpul acestui moment.

Pe Instagram, Harriman a împărtășit captura de ecran împreună cu legenda: Îți doresc cea mai fericită dintre zilele de naștere Archie”, împreună cu un emoji de inimă. Alegerea fotografiei de către Harriman i-a determinat pe unii dintre urmăritorii săi să speculeze cu privire la mesajul pe care fotograful îl transmitea, unii sugerând că acesta umbrea” familia regală în ziua încoronării regelui și a reginei.

Citește și