• A șasea aniversare a Prințului Louis, celebrată de Kate Middleton și Prințul William, a inclus o tradiție regală, marcată printr-o fotografie publicată pe pagina lor de Instagram.
  • Louis și frații săi mai mari, Prințul George, în vârstă de 10 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, s-au întors recent la școală după câteva săptămâni libere din vacanța de Paște.
  • Anunțul diagnosticului de cancer al Prințesei Kate a fost făcut public în luna martie, printr-un videoclip distribuit pe Instagram.

Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc a șasea aniversare a fiului lor, Prințul Louis, printr-o tradiție regală, scrie Daily Mail.

Familia regală a împărtșit pe pagina comună de Instagram o fotografie cu cel mic, cu mesajul „La mulți ani, Prințule Louis! Mulțumim pentru toate urările de azi”.

Fanii regali așteptau cu nerăbdare lansarea unei imagini, deoarece se obișnuiește să vadă una publicată în ajunul zilei de naștere a copiilor lor. Cu toate acestea, având în vedere circumstanțele actuale în care Kate urmează un tratament pentru cancer și apelul familiei pentru confidențialitate, așteptările erau incerte.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC

În fotografie, Prințul Louis zâmbește direct camerei în timp ce stă întins pe o pătură în iarbă.

Louis și frații săi mai mari, Prințul George, în vârstă de 10 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, s-au întors recent la școală după câteva săptămâni libere din vacanța de Paște.

Prințul William, 41 de ani, și Prințesa Kate, 42 de ani, au lansat în mod tradițional o nouă fotografie cu cei trei copii ai lor – Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani și Prințul Louis – în fiecare an, de ziua lor. Fie ating un fotograf profesionist, fie Kate, care s-a autointitulat „fotograf amator entuziast”, a trecut în spatele camerei pentru a face portretele de multe ori.

Prințesa Kate și-a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie

Pe 22 martie, Prințesa Kate a dezvăluit lumii că este supusă unui tratament pentru cancer. În mesajul ei video emoționant, Kate a explicat că a fost un șoc atât procesarea știrilor, cât și „gestionarea asta în mod privat de dragul tinerei noastre familii”, referindu-se la Prințul Louis și frații săi.

„Cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine”, a spus ea în anunț.

Vestea prințesei Kate a fost făcută publică când George, Charlotte și Louis și-au început vacanța de Paște de la școală, permițându-le să absoarbă știrile departe de expunerea școlii și pentru ca familia să petreacă timp privat împreună.

Citește și