• Prințul Louis împlinește cinci ani pe 23 aprilie și a cucerit inimile publicului cu firea sa jucăușă.
  • Cel de-al patrulea în linia succesiunii la tron a venit pe lume la ora 11.01 pe 23 aprilie 2018, cântărind 3,8 kg.
  • Și, deși crește departe de lumina reflectoarelor, Louis face cu siguranță o impresie deosebită ori de câte ori este văzut în public.

Fie că a fost în centru atenției la evenimentele regale, fie că i-a scos limba mamei sale, Kate Middleton, sau și-a acoperit dramatic urechile la balconul Palatului Buckingham, nu există nicio îndoială că Prințul Louis a cucerit inima națiunii, scrie Daily Mail.

Cel de-al patrulea în linia succesiunii la tron a venit pe lume la ora 11.01 pe 23 aprilie 2018, cântărind 3,8 kg, fiind cel mai greu bebeluș regal născut în ultimii 100 de ani.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Și, deși crește departe de lumina reflectoarelor, Louis face cu siguranță o impresie deosebită ori de câte ori este văzut în public.

Numit „relatable” de către public, expresiile faciale și mișcările jucăușe ale prințului îi încântă pe fanii familiei regale. El a frecventat grădinița Willcocks, care se află la mică distanță de locul unde familia locuia în Palatul Kensington.

La noua lor școală, cu o rată de 21.000 de lire sterline pe semestru, prințul Louis și frații săi George și Charlotte pot merge la cules de mere în livada din incintă și își pot pune în valoare recolta, făcându-și propriul suc și preparând prăjituri.

Micuțul se bucură de același stil de viață sănătos ca fratele și sora sa, Kate lăsând să se înțeleagă că dieta lor este plină de fructe și legume proaspete.

Prințul Louis a făcut spectacol la festivitățile Trooping the Colour din iunie anul trecut, unde a făcut o serie de gesturi amuzante – inclusiv acoperindu-și urechile în fața reginei când sunetul motoarelor de avion a devenit prea puternic în timpul defilării.