• Serena Williams a dezvăluit că așteptă al doilea copil.
  • Vedeta tenisului a postat pe Instagram ținuta Gucci.
  • Anul acesta la Met Gala două vedete și-au anunțat sarcina.

Anul acesta la Met Gala două vedete și-au anunțat sarcina. Serena Williams a dezvăluit că așteptă al doilea copil. Karlie Kloss a făcut același lucru în timpul serii.

Vedeta tenisului, care a fost îmbrăcată în Gucci, a împărtășit câteva detalii despre familia ei în creștere pe Instagram înainte de eveniment. Williams și soțul ei, antreprenorul de internet Alexis Ohanian – care s-au căsătorit la New Orleans în 2017 – sunt părinții lui Alexis Olympia Ohanian Jr., în vârstă de 4 ani, scrie Vogue.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams)

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Serena Williams a anunțat în august anul trecut că se va retrage din tenis pentru a se concentra pe extinderea familiei sale, scriind la acea vreme că fiica ei așteaptă să devină o soră mai mare.

Serena Williams a vorbit deschis despre dificultățile de sănătate cu care s-a confruntat în timpul primei sale sarcini cu Alexis Olympia, scriind un articol pentru Elle în care atrăgea atenția asupra ratei crescute a mortalității materne în cazul femeilor de culoare din SUA și a dezvăluit că aproape că i-a luat viața (chiar și în ciuda faimei sale și a accesului la resurse medicale de ultimă generație).

Citește și