• Sharon Stone a fost lăudată după ce a postat un selfie în oglindă în timp ce purta un bikini verde aprins cu imprimeu leopard.
  • Vedeta a atras un șir de emoticoane cu flăcări din partea prietenilor și fanilor.
  • Vedeta din „Basic Instinct”, în vârstă de 65 de ani, a declarat că este „pregătită pentru vară”.

Sharon Stone a fost lăudată după ce a postat un selfie în oglindă în timp ce purta un bikini verde aprins cu imprimeu leopard, scrie The Independent.

Vedeta din „Basic Instinct”, în vârstă de 65 de ani, a declarat că este „pregătită pentru vară” în timp ce a împărtășit recent fotografia în care poartă ochelari de soare și pozează în fața unei oglinzi din casa ei. În fundal se află o imprimare mare a lui Marilyn Monroe, precum și mai multe sculpturi pe mobilă, dar și câinele ei pe o canapea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Ea a primit o serie de complimente din partea prietenilor și a celor care o urmăresc pentru că a postat selfie-ul, care vine la două luni după ce și-a sărbătorit cea de-a 65-a aniversare.

Creatoarea de modă Vera Wang – care, la fel, și-a uimit fanii după ce a împărtășit fotografii cu ea însăși într-un top și pantaloni scurți la vârsta de 70 de ani – a lăsat un șir de emoticoane de foc în comentarii, la fel ca și Michelle Pfeiffer.

Kelly Rowland a adăugat, de asemenea, emoticoane de foc, precum și comentariul: „GET IT.”

Comediantul Abby Feldman a scris: „Mai degrabă Sharon Stonecold FOX!”.

De ziua ei de naștere, Stone a glumit pe seama faptului că și-a făcut o operație estetică pentru a marca această ocazie, când a postat o fotografie în care buzele păreau mai mari.

Citește și