• În cartierul Shibuya din Tokyo, pasionații de modă au venit în număr mare la Rakuten Fashion Week.
  • Cei prezenți la eveniment au purtat haine viu colorate și ținute experimentale.
  • Și în timp ce brandurile își trimiteau colecțiile toamnă-iarnă 2023 pe podiumuri, stilul stradal – într-un oraș cunoscut pentru cultura sa vestimentară îndrăzneață – a avut la fel de mult audiență.

În cartierul Shibuya din Tokyo, pasionații de modă au venit în număr mare la Rakuten Fashion Week din această lună, îmbrăcați într-un amestec de haine viu colorate și experimentale, scrie CNN Style.


Și în timp ce brandurile își trimiteau colecțiile toamnă-iarnă 2023 pe podiumuri, stilul stradal – într-un oraș cunoscut pentru cultura sa vestimentară îndrăzneață – a avut la fel de mult audiență.

Foto-CNN

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
Foto-CNN

Foto-CNN

Foto-CNN


Coafuri vopsite în culori neon, ținute monocrome și trench-uri supradimensionate au fost expuse la Tokyo Fashion Week. Perechiile de invitații au venit în ținute coordonate cu accesorii asortate, precum ochelari de soare colorați sau berete versatile.

Foto-CNN

Hiroto Murotani, în vârstă de 22 de ani, poreclit Hii, nu a venit pentru a asista la spectacole, era îmbrăcat pentru a impresiona spectatorii. Aflat în zonă pentru ședințe foto, el a purtat un pulover supradimensionat de culoare roz bubble gum, peste o rochie roșie și platforme negre.
Moda este un instrument pe care îl folosesc pentru a mă exprima”, a spus el. Cei mai la modă oameni din Japonia își urmează stilul personal mai degrabă decât (ceea ce este în trend).”

Foto-CNN

Foto-CNN

Foto-CNN

Foto-CNN


Între timp, Ena, a creat o estetică visătoare și drăguță” într-o ținută albastru deschis și crem, cu părul roz împletit în codițe sub o pălărie de dantelă. Moda japoneză este atât de liberă”, a spus ea.
Cred că eu întruchipez moda japoneză. Aici pot purta orice vreau fără să ies în evidență”.

Foto-CNN

Foto-CNN