• În cartierul Shibuya din Tokyo, pasionații de modă au venit în număr mare la Rakuten Fashion Week.
  • Cei prezenți la eveniment au purtat haine viu colorate și ținute experimentale.
  • Și în timp ce brandurile își trimiteau colecțiile toamnă-iarnă 2023 pe podiumuri, stilul stradal – într-un oraș cunoscut pentru cultura sa vestimentară îndrăzneață – a avut la fel de mult audiență.

În cartierul Shibuya din Tokyo, pasionații de modă au venit în număr mare la Rakuten Fashion Week din această lună, îmbrăcați într-un amestec de haine viu colorate și experimentale, scrie CNN Style.


Și în timp ce brandurile își trimiteau colecțiile toamnă-iarnă 2023 pe podiumuri, stilul stradal – într-un oraș cunoscut pentru cultura sa vestimentară îndrăzneață – a avut la fel de mult audiență.

Foto-CNN

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?
Foto-CNN

Foto-CNN

Foto-CNN


Coafuri vopsite în culori neon, ținute monocrome și trench-uri supradimensionate au fost expuse la Tokyo Fashion Week. Perechiile de invitații au venit în ținute coordonate cu accesorii asortate, precum ochelari de soare colorați sau berete versatile.

Foto-CNN

Hiroto Murotani, în vârstă de 22 de ani, poreclit Hii, nu a venit pentru a asista la spectacole, era îmbrăcat pentru a impresiona spectatorii. Aflat în zonă pentru ședințe foto, el a purtat un pulover supradimensionat de culoare roz bubble gum, peste o rochie roșie și platforme negre.
Moda este un instrument pe care îl folosesc pentru a mă exprima”, a spus el. Cei mai la modă oameni din Japonia își urmează stilul personal mai degrabă decât (ceea ce este în trend).”

Foto-CNN

Foto-CNN

Foto-CNN

Foto-CNN


Între timp, Ena, a creat o estetică visătoare și drăguță” într-o ținută albastru deschis și crem, cu părul roz împletit în codițe sub o pălărie de dantelă. Moda japoneză este atât de liberă”, a spus ea.
Cred că eu întruchipez moda japoneză. Aici pot purta orice vreau fără să ies în evidență”.

Foto-CNN

Foto-CNN