• „Am sentimentul că vor fi mereu oameni în comentarii și războinici pe tastatură pe Instagram”, declară Logan.
  • Ediția britanică „Glamour” își dedică numărul ediției din luna aceasta transparenței.
  • Logan Brown, în vârstă de 27 de ani, este bărbat trans și a pozat pentru revista britanică cu două săptămâni înainte ca acesta să nască.

Logan Brown, 27 de ani, este bărbat trans și a pozat pentru ediția lunii iunie a revistei britanice Glamour, cu două săptămâni înainte ca acesta să nască, spune BFMTV. „Trans, gravidă, mândră”, așa își intitulează revista pentru femei Glamour UK numărul din iunie, dedicat parentingului gay și transparenței.

Sursă: L’essentiel

O premieră istorică care nu a trecut neobservată. Nu a durat mult pentru reacțiile transfobe la pagina de Instagram a Glamour, până în punctul în care revista a decis să blocheze comentariile. Dar Logan Brown este obișnuit cu aceste valuri de ură pe rețelele de socializare.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Am sentimentul că vor fi mereu oameni în comentarii și războinici pe tastatură pe Instagram”, spune el în interviul lung pentru Glamour. „Acești oameni spun lucruri online pe care probabil că nu mi le-ar spune niciodată în față”.

Dificultăți cu îngrijitorii

În rubricile Glamour, Logan Brown povestește dificultățile întâmpinate cu îngrijitorii, neobișnuiți cu situația, pe parcursul urmăririi sale medicale.

Logan Brown are 27 de ani, iar din luna martie împărtășește experiența sa unică de bărbat însărcinat pe Instagram și TikTok. El a născut la jumătatea lunii mai o fetiță, Nova, la două săptămâni după ce a pozat pentru Glamour. Nașterea nu a fost ușoară și a fost necesară o operație cezariană, dar tatăl și fiica lui se descurcă bine acum.