• MrBeast a început cu o casă de 1 dolar, apoi a sărit direct la 1 milion de dolari. Casa de 30 de milioane de dolari aflată în estul Statelor Unite vine cu mai multe clădiri.
  • Casa, construită pe un deal în apropiere de L.A, are trei etaje, fiecare cu propriile surprize precum un garaj cu lift sau un schelet de dinozaur.
  • Cel mai popular youtuber din lume a dat o nouă lovitură: peste 70 de milioane de vizualizări în primele 36 de ore cu ultimul clip. Asta după ce a vizitat case de lux din întreaga lume.

Cel mai popular youtuber din lume a dat o nouă lovitură: peste 70 de milioane de vizualizări în primele 36 de ore cu ultimul clip. Asta după ce a vizitat case de lux din întreaga lume.

MrBeast a început cu o casă de 1 dolar, apoi a sărit direct la 1 milion de dolari. Casa de 30 de milioane de dolari aflată în estul Statelor Unite vine cu mai multe clădiri: clădirea principală are 16 dormitoare, iar celelalte sunt pentru divertisment. O altă clădire a imobilului are un garaj pe 2 etaje plin cu mașini de lux, iar o alta are terenuri de tenis și baschet.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Pentru cea mai scumpă casă de pe listă, cea aflată la vânzare pentru 139 de milioane de dolari, MrBeast a chemat și un invitat special pentru a o evalua: cântărețul Justin Timberlake. Casa, construită pe un deal în apropiere de L.A, are trei etaje, fiecare cu propriile surprize precum un garaj cu lift sau un schelet de dinozaur.

Citește și: