• Tonul, preluat din arhivele Gucci, a dat un finisaj delicat jachetelor din piele lucioasă, cămășilor de lucru din jacquard fin.
  • Formele designerului au fost croite inteligent, cu colțuri și margini bine executate.
  • Dsquared dă tonul unor ținute atipice canadiene.

Sabato De Sarno a debutat vineri după-amiază, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano pentru bărbați, cu o viziune seducătoare asupra vestimentației masculine Gucci. Tonul, preluat din arhivele Gucci, a dat un finisaj delicat jachetelor din piele lucioasă, cămășilor de lucru din jacquard fin, puloverelor elegante și articolelor din piele – fie că este vorba de genți crossbody, duffle, huse cilindrice sau rucsacuri. A fost evident că nuanța Rosso a fost fixată în vârful tabloului de bord al lui De Sarno, scrie Hype Beast.

Și echilibrul a fost în mod clar o prioritate. Formele designerului au fost croite inteligent, cu colțuri și margini bine executate care au făcut ca fiecare trench coat, blazer și jachetă cu fermoar să pară de neatins. Pantalonii au fost cel mai adesea drepți și plisați, aderând la codurile vestimentare de afaceri; cu toate acestea, au existat câteva versiuni de denim care ar putea trece drept îmbrăcăminte de stradă, dacă erau aranjate corect.

Dsquared dă tonul unor ținute atipice canadiene. Cu modele care păreau a fi murdare, Dan Caten a reușit să atragă atenția asupra colecției bărbătești Dsquared2 pentru sezonul de toamnă-iarnă 2024-2025. Veste, sacouri și nu lipsesc căciulile. Simple sau din blană, asortate chiar doar la o lenjerie și un maiou.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și