• Un pilot a surprins o auroră boreală spectaculoasă, în timpul unui zbor spre Lisabona.
  • Aparatul său foto a realizat un timelapse captivant cu 1.900 de imagini.
  • Calea de zbor a luat o rută mai nordică decât de obicei pentru a beneficia de vânturile din spate de croazieră.

Oamenii reușesc să surprindă frumusețea naturii în locuri neașteptate. João Mendes, un pilot pasioant de fotografie a avut parte de o experiență uimitoare în timpul unui zbor. A reușit să fotografieze aurora boreală, într-un timelapse de 1900 de imagini, în timp ce survola Canada.

João Mendes este căpitan pentru TAP Air Portugal și înregistrează adesea videoclipuri time-lapse ale zborurilor din cabina de pilotaj pentru canalul său de YouTube.

El a spus că a înregistrat clipul în timp ce se afla într-un zbor spre Lisabona, Portugalia. Calea de zbor a luat o rută mai nordică decât de obicei pentru a beneficia de vânturile din spate de croazieră, iar pasajul ceresc a fost neplanificat.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

„Am mers chiar și la nord de Toronto, în Canada, până la 52º N”, a scris el. „Asta cu siguranță m-a ajutat să fiu martor la eveniment… În mod normal, mi-am instalat Sony A6300 pe ecran pentru a obține aceste timelapse-uri noaptea și obținerea Aurora a fost doar noroc.”

Aurora boreala este adesea vizibilă doar în regiunile cele mai nordice ale țării. Cu toate acestea, la începutul acestei luni, a apărut până la sud, până la Mammoth Lakes, California, unde un fotograf a surprins fenomenul din casa lui. În aprilie, aurora boreală au fost vizibile din California de Nord.

Citește și