• „Ce cadou uimitor de ziua de naștere, vă rugăm să-l urăm bun venit lui Jesse James Ramsay!!”, a scris el.
  • Bucătarul a sugerat că acest copil va fi ultimul, scriind că a „terminat” cu trei băieți și trei fete.
  • „Au fost 9 luni groaznice, dar am reușit și am fost binecuvântați cu acest mic pachet de dragoste”, a scris Tana pe pagina sa de Instagram.

Gordon Ramsay a anunțat că a devenit tată pentru a șasea oară, după ce el și soția sa Tana au surprins fanii când au dezvăluit nașterea nou-născutului lor. Celebrul bucătar TV, care a devenit faimos prezentând programele de gătit Hell’s Kitchen și The F Word, a împărtășit vestea fericită pe Instagram, scrie Independent.

„Ce cadou uimitor de ziua de naștere, vă rugăm să-l urăm bun venit lui Jesse James Ramsay!!”, a scris el. „Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!!”

Ramsay, în vârstă de 57 de ani, a împărtășit trei fotografii pe site-ul de socializare, în care o arată pe soția sa Tana, în vârstă de 49 de ani, zâmbind în timp ce își legăna fiul nou-născut într-o pătură pufoasă. Într-o imagine, Ramsay l-a sărutat pe Jesse pe cap în timp ce Tana îl ținea.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Bucătarul a sugerat că acest copil va fi ultimul, scriind că a „terminat” cu trei băieți și trei fete. „Au fost 9 luni groaznice, dar am reușit și am fost binecuvântați cu acest mic pachet de dragoste. Jesse James Ramsay, te iubim atât de mult”, a scris Tana pe pagina sa de Instagram.

Tana, care este autoarea mai multor cărți de gătit, a exprimat sentimentele soțului ei când a scris: „Familia Ramsay cu siguranță completă”. Tana a împărtășit și o fotografie cu fiul lor mic, Oscar, întâlnindu-l pe Jesse pentru prima dată, cu copilul de patru ani uimit de frățiorul său în timp ce îl mângâia pe cap.

Citește și