• Messi apare în campania publicitară Louis Vuitton.
  • În această nouă campanie, jucătorul lui Paris Saint-Germain a fost fotografiat de Glen Luchford pentru campania „Horizons Never End” .
  • „Legenda fotbalului” a câștigat Cupa Mondială anul trecut.

După campania virală a companiei Louis Vuitton, care i-a avut ca protagoniști pe marii fotbaliști Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, apărută chiar înainte de Cupa Mondială din noiembrie anul trecut, a fost prezentată o nouă campanie, de data aceasta doar cu campionul, scrie HYPEBEAST.

Dovedind că nu poate exista decât un singur câștigător, Messi joacă în propria sa campanie solo pentru casa franceză de lux, aceasta fiind a doua sa campanie publicitară pentru brand. Prima campanie îi prezintă pe cei doi mari fotbaliști ai lumii înfruntându-se într-un joc de șah fără ieșire, inspirat de un meci care s-a încheiat cu egalitate. La Cupa Mondială, Messi a ieșit învingător, conducând Argentina la victorie pentru prima dată din 1986.

View this post on Instagram

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Messi, vedeta celei mai recente campanii Louis Vuitton

În această nouă campanie, jucătorul lui Paris Saint-Germain a fost fotografiat de Glen Luchford pentru campania Horizons Never End” . Messi poate fi văzut pozând într-un decor de aeroport cu valiza sa LV Horizon.

Lansată pentru prima dată în 2016, valiza ultraușoară este fabricată din material compozit din plasă turnată, acoperită cu o pânză Monogram sau Damier special concepută și împodobită cu piele de vacă naturală.

Reclama inițială cu Messi și Ronaldo a avut un mare succes online, ajutându-l pe Ronaldo să devină prima persoană care a depășit 500 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Aceasta se înscria în linia campaniei Vuitton Core Values din 2010, care îi prezenta pe jucătorii legendari Pele, Maradona și Zinedine Zidane jucând fotbal de masă.

Între 2008 și 2017, Messi și Ronaldo au cucerit între ei fiecare Ballon d’Or, premiul acordat celui mai bun fotbalist masculin din lume, iar Messi l-a mai câștigat de două ori de atunci.

Vuitton, care are o istorie în realizarea de suporturi pentru trofee pentru sporturi precum tenis, baschet, rugby și Formula 1, are un parteneriat cu FIFA. Pe lângă faptul că a proiectat trusa de călătorie pentru trofeul Cupei Mondiale, a lansat o colecție capsulă de articole din piele cu tematică fotbalistică.

Citește și:

FOTO. Primul avion supersonic de antrenament din lume este scos la vânzare pentru 800 de mii de dolari. Cum arată interiorul

Revista „TIME” a publicat lista celor mai influenţi 100 de oameni din lume. Cine sunt aceştia

O chelneriță din Japonia a fost concediată după ce și-ar fi turnat propriul sânge în cocktailurile clienților