Gafa unei prezentatoare TV, la decesul lui William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid: A murit „marele scriitor renascentist“. Video viral

  • Decesul primului britanic vaccinat împotriva COVID creează confuzie în Argentina
  • Coincidența de nume transformă în video viral decesul lui William ”Bill” Shakespeare
  • Prezentatoarea unui post din Argentina a anunțat că a murit marele scriitor renascentist
  • ”E vorba despre unul dintre scriitorii cei mai importanți”, a spus prezentatoarea

Te gândești că se poate întâmpla oricui. Decesul primei persoane vaccinate în Marea Britanie a fost o veste tristă, dar acum este subiectul unui video viral.

O prezentatoare din Argentina l-a confundat pe englezul decedat cu scriitorul renascentist care a trăit acum mai bine de patru secole.

Așa cum știm, e vorba despre unul dintre scriitorii cei mai importanți. Pentru mine, e cel mai relevant, în limba engleză. O să vă spunem câte ceva, pentru că a fost prima persoană care a primit vaccinul împotriva noului coronavirus. Prima persoană care a primit vaccinul a murit în Anglia, la 81 de ani“, a spus prezentatoarea TV.

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit pe 25 mai, la vârsta de 81 de ani, informează BBC.

El a intrat în istorie ca fiind primul bărbat vaccinat cu serul de la Pfizer, în luna decembrie 2020 la Spitalul Universitar din Coventry. Totuși, cel care poartă numele fostului dramaturg nu a fost primul om imunizat, o femeie i-a luat-o în față, Margaret Keenan.