• Actrița israeliană pregătește difuzarea unui film de aproximativ 47 de minute cu imagini grafice ale ravagiei Hamas din 7 octombrie.
  • Actrița se confruntă cu reacții negative pentru că ar fi organizat proiecția.
  • Imaginile au fost colectate de către IDF și au fost deja prezentate jurnaliștilor britanici la Londra, săptămâna trecută.

Gal Gadot plănuiește o proiecție a atrocităților atacului terorist Hamas pentru celebritățile de la Hollywood. Actrița israeliană pregătește difuzarea unui film de aproximativ 47 de minute cu imagini grafice ale ravagiei Hamas din 7 octombrie.

Lungmetrajul „Bearing Witness” – compilat inițial de Forțele de Apărare israeliene, vine ca o tentativă a actriței de a convinge lumea să fie alături de Israel. „Lumea nu poate sta pe gard când au loc aceste acte de teroare oribile!”, spune actrița.

Actrița se confruntă cu reacții negative pentru că ar fi organizat proiecția. Imaginile au fost colectate de către IDF și au fost deja prezentate jurnaliștilor britanici la Londra, săptămâna trecută.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

The Jewish Chronicle a relatat că aproximativ 120 de personalități de la Hollywood au fost invitate să participe la proiecția inițială organizată de Gal.

Este posibil să fie programate și alte proiecții. Filmarea sau utilizarea telefonului în timpul evenimentului este strict interzisă. Imaginile au fost aduse în Statele Unite de regizorul Guy Nattiv, câștigător al premiului Oscar, care i-a creditat anterior pe Gal Gadot și pe soțul ei, Yaron Varsano, pentru că „au făcut acest lucru posibil”.

Gadot, care este cunoscută mai ales pentru rolul Wonder Woman din filmul omonim din 2017, și-a exprimat pe rețelele de socializare sprijinul pentru Israel în urma atacurilor Hamas din 7 octombrie. Ea a postat zilnic apeluri pentru eliberarea ostaticilor israelieni răpiți de Hamas, alături de fotografii video cu ostaticii și familiile acestora.

Citește și