• Planul lui George era ca Amal să descopere inelul la cină.
  • Imediat ce a început melodia, el i-a cerut să caute o cutie care conținea o brichetă pentru a reaprinde o lumânare pe care el a stins-o.
  • Cuplul are gemeni, Alexander și Ella, și chiar recent, George a deschis o discuție despre ce crede despre faptul că ei vor intra în afacerea familiei.

George Clooney a povestit cum a decurs cererea sa în căsătorie cu soția sa, Amal, iar în mintea lui, a fost un fel de dezastru. În timpul apariției sale în emisiunea The Drew Barrymore Show, starul Ticket to Paradise, în vârstă de 61 de ani, a vorbit despre munca pe care a depus-o pentru acest moment și despre cum Amal a crezut inițial că inelul era pentru cineva din trecutul său.

Planul lui George era ca Amal să descopere inelul la cină, în timp ce se asculta muzică de la mătușa sa Rosemary Clooney, iar imediat ce a început melodia, el i-a cerut să caute o cutie care conținea o brichetă pentru a reaprinde o lumânare pe care el a stins-o.

Am spus: Cred că este o brichetă, ar putea reaprinde lumânarea… cred că este o brichetă în cutiuța aia mică, a spus George, iar ea a scos chestia asta, un sertar mic, și acolo era un inel cu diamant. Potrivit lui, ceea ce se întâmpla nu a fost chiar imediat: Ea se uită la el și zice: E un inel acolo, a glumit el în timp ce își dădea ochii peste cap. Ca și cum cineva ar fi lăsat un inel acolo cu ani în urmă. George a adăugat că Amal a avut nevoie de mai mult timp pentru a-i da un răspuns în timp ce el era într-un genunchi.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

El a împărtășit: I-am spus literalmente: Ascultă, chiar aș vrea să mă căsătoresc cu tine, dar de asemenea, nu sunt tânăr, și am fost în genunchi acum și aș putea ca și cum mi-aș pierde un șold.

Cuplul are gemeni, Alexander și Ella, și chiar recent, George a deschis o discuție despre ce crede despre faptul că ei vor intra în afacerea familiei.