• Julia, în vârstă de 54 de ani, este căsătorită de 20 de ani cu cineastul Danny Moder și au împreună trei copii: gemenii Phinneas și Hazel, în vârstă de 17 ani, și Henry, în vârstă de 15 ani.
  • Julia Roberts jură că o sesiune bună de sărutări este cheia unei căsnicii de durată.
  • Co-protagonistul din „Ticket to Paradise”, George Clooney, a glumit că „nu are voie să dea sfaturi nimănui” despre căsătorie pentru că a așteptat până la 53 de ani ca să se căsătorească.

Julia Roberts jură că o sesiune bună de sărutări este cheia unei căsnicii de durată. „Întotdeauna spun același lucru”, a declarat starul din „Ticket to Paradise” pentru E! News într-un interviu acordat în timp ce își promova filmul cu George Clooney. „Este vorba de sărutări. Multe sărutări”.

Julia, în vârstă de 54 de ani, este căsătorită de 20 de ani cu cineastul Danny Moder și au împreună trei copii: gemenii Phinneas și Hazel, în vârstă de 17 ani, și Henry, în vârstă de 15 ani.

„Și eu mă sărut cu Danny”, a glumit Clooney, 61 de ani, care este căsătorit de opt ani cu avocata pentru drepturile omului Amal Clooney. Clooney și soția sa îi au împreună pe gemenii Ella și Alexander, în vârstă de 5 ani.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Roberts și Clooney, care joacă în comedia romantică rolul unor foști soți care se reunesc la nunta fiicei lor, au declarat într-un alt interviu că nu s-au întâlnit niciodată când erau tineri actori, deoarece au devenit „prieteni rapizi”.

„Julia era mereu într-o relație, sau eu eram într-o relație”, a declarat Clooney pentru Access Hollywood. „Și ne-am împrietenit foarte rapid. Așa că nu a fost nimic mai intim, doar distracție.”

Cei doi au jucat împreună în alte câteva filme, inclusiv în seria „Ocean’s”. De asemenea, săptămâna trecută a declarat pentru emisiunea „Today” că filmarea scenelor de sărut cu Clooney a fost „cam ciudată”, ca și cum „ți-ai săruta cel mai bun prieten”.

„Ei bine, mulțumesc pentru asta”, a răspuns Clooney, prefăcându-se jignit. „Știi că am fost de două ori „Cel mai sexy bărbat în viață”?”. Julia Roberts a declarat săptămâna trecută că viața ei de familie a fost întotdeauna o prioritate în fața carierei de actriță, despre care a spus că a fost un „vis devenit realitate”, dar care „nu a consumat-o niciodată”.

„Când nu lucrez, a fi gospodină este slujba mea cu normă întreagă. Nu este curcubeu și pisicuțe în fiecare zi, dar îmi aduce multă bucurie”, a declarat Roberts pentru CBS Sunday Morning.

„Viața pe care am construit-o împreună cu soțul meu, viața pe care am construit-o cu copiii noștri este „cel mai bun lucru să mă întorc acasă la sfârșitul zilei.” Clooney a glumit pentru E! News că „nu are voie să dea sfaturi nimănui” despre căsătorie, deoarece a așteptat atât de mult timp pentru a se căsători – avea 53 de ani.

„Trebuie doar să privesc lucrurile ca și cum aș fi cel mai norocos om și apoi să apreciez asta”, a spus el. Atât el, cât și Roberts au fost de acord că „paradisul” lor este acolo unde se află familiile lor. „Amândoi simțim la fel”, a spus ea.