• La începutul acestei luni, Nicola și Brooklyn s-au reîntâlnit cu familia lui Brooklyn în timpul Săptămânii Modei de la Paris.
  • Cuplul a împărtășit diverse imagini din timpul petrecut împreună cu David și Victoria Beckham, precum și cu Harper și Cruz Beckham.
  • La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii pentru toate femeile superbe de acolo”, a scris el.

După ce și-a sărbătorit propria zi de naștere alături de cei dragi la Paris, Brooklyn Beckham a scris un omagiu emoționant pentru a marca cea de-a 68-a aniversare a soacrei sale, Claudia Peltz.

Pe Instagram Stories săptămâna aceasta, Brooklyn a împărtășit un instantaneu alb-negru de la nunta sa, în care apare alături de Claudia și de soția sa, Nicola Peltz. La mulți ani Claudia”, a scris el înainte de a-i mulțumi pentru că i-a permis să se căsătorească cu fiica ei. Îți mulțumesc foarte mult că m-ai lăsat să mă căsătoresc cu superba ta fiică talentată”. El a adăugat: Promit să am mereu grijă de ea. Te iubim”

Între timp, Nicola s-a asigurat că și-a adus propriul omagiu, scriind pe Instagram: La mulți ani mamei mele, reginei mele și a tot ceea ce este bun în această lume. Să te cunoști înseamnă să te iubești! Ești cea mai generoasă, bună și frumoasă femeie pe care am cunoscut-o vreodată și sunt atât de binecuvântată să te numesc mama mea. Te iubesc mai mult decât vei ști tu vreodată. Tu ești eu, eu sunt tu.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

La începutul acestei luni, Nicola și Brooklyn s-au reîntâlnit cu familia lui Brooklyn în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Cuplul a împărtășit diverse imagini din timpul petrecut împreună cu David și Victoria Beckham, precum și cu Harper și Cruz Beckham.

Apoi, chiar săptămâna trecută, Brooklyn a continuat să consolideze legătura familiei sale, aducând un omagiu sincer tuturor femeilor importante din viața sa. Postarea a prezentat imagini sincere cu sora sa Harper împreună cu soția Nicola și cu mama sa Victoria, precum și un instantaneu cu soacra și bunicile sale.

La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii pentru toate femeile superbe de acolo”, a scris el. Sunteți mult mai bune decât orice bărbat poate fi vreodată”

Acordând o atenție deosebită soției sale, Brooklyn a adăugat: Nicola, îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine și că ești cea mai bună soție și cea mai bună prietenă, nu aș putea trăi fără tine. Sunt atât de entuziasmat să rămân tânăr cu tine și să am cea mai uimitoare viață alături de tine x la multe alte zile de copil care să te onoreze.” După ce a văzut postarea sinceră, Nicola a răspuns: Te iubesc, iubito”.