• Cupluri de peste 60 de ani își sărbătoresc dragostea în Țara Galilor.
  • Dansul și umorul, cheia căsniciilor fericite.
  • Rețete pentru dragoste: grătarul și un gin tonic perfect.

Un gin tonic bun sau un grătar pe cinste pot fi ingredientele unei căsnicii de o viață! Cupluri din Țara Galilor care își împărtășesc secretele iubirii, începând de la dansuri până la sfaturi inedite, aceștia ne dezvăluie experiențele care trec cu brio testul timpului.

Cum au început aceste povești de dragoste?

Josephine și Aubrey Langley s-au cunoscut într-o sală de dans în 1958 și sunt căsătoriți de 63 de ani. Povestea lor a început cu dans și s-a consolidat în timp, incluzând întâlniri romantice și un interes comun pentru distracție și aventură. De asemenea, Olwen și Arthur Hayward, căsătoriți de peste 75 de ani, și-au început povestea de dragoste cu o plimbare scenică pe coastă. Aceste cupluri împărtășesc o istorie îndelungată de iubire și devotament.

Ce sfaturi oferă aceste cupluri pentru o relație de lungă durată?

Umorul, răbdarea și capacitatea de a lucra împreună prin dificultăți sunt elemente cheie subliniate de aceste cupluri. Josephine și Aubrey subliniază importanța unui partener care știe să facă un gin tonic perfect și are un bun simț al umorului. Patricia Chesney, cu o căsnicie de 61 de ani, sugerează să lași partenerul să creadă că este șeful, atâta timp cât acesta ascultă de soție. Aceste sfaturi reflectă o combinație de respect reciproc, iubire și umor.

Recomandări

DEZASTRU BUGETAR LA PATRU LUNI DIN 2024
CINE IA LOCUL 2
GĂINA BĂTRÂNĂ DISTRUGE GRĂDINA BUNĂ
MARINE LE PEN VREA ALIANȚĂ CU MELONI
CIOLACU FACE ALEGEREA DUPĂ ALEGERI
ALT JOC, ALTĂ DISTRACȚIE

Cum au sărbătorit aceste cupluri Ziua Îndrăgostiților?

Rezidenții Llys Cyncoed, inclusiv cuplurile menționate, au fost tratați cu o cină specială, completată de șampanie, cocktailuri și canapele, într-o sală de mese decorată cu baloane în formă de inimă și petale de trandafiri. Această celebrare nu doar că a recunoscut dragostea și longevitatea relațiilor lor, dar a și încurajat împărtășirea de amintiri dragi și momente semnificative din mariajele și relațiile lor.

Citește și