• Paul Costelloe și-a prezentat colecția toamnă/iarnă 2024 la London Fashion Week.
  • Paul Costelloe spune că designul clasic încă își are locul său în moda de înaltă clasă.
  • Bora Aksu a defilat vineri la Londra, modelele au îmbrăcat articole vintage cu accente de dantelă.

Săptămâna Modei de la Londra continuă până pe 20 februarie. Evenimentul marchează anul acesta 40 de ani de celebrare a modei. „Designerii acestui oraș te vor duce în locuri în care nu ai fost niciodată – fizic și emoțional,” spune Sarah Mower de la Vogue despre London Fashion Week.

Cum a arătat ziua de ieri?

Printre brandurile care au defilat vineri la Londra se numără Paul Costelloe. Designerul și-a prezentat ieri colecția- Toamnă/Iarnă 2024. Vedem multe croieli îndrăznețe. Predomină albul, griul carbune și tweedurile bogate cu elemente de piele. ”„Designul clasic își are încă locul său în moda de înaltă clasă- spune.”, Paul Costelloe.

Gama demi-couture exprimă valurile de tristețe ale designerului care și-a pierdut mama recent. El și-a găsit sursa de inspirație în sculpturile Evei Hesse care vorbesc despre evadarea grea a familiei sale din Germania nazistă. Astfel Bora Aksu a creat articole vestimentare vintage, dantela fiind materialul predominant. Totodată modelele au purtat pe podium paltoane tip cocon și coafuri inspirate din anii ’60.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și