• Glenn Close nu va prezenta la Oscaruri după ce a fost depistată pozitiv cu Covid-19.
  • Un reprezentant al actriței nominalizate la Oscar a declarat pentru Associated Press că aceasta se izolează și se odihnește în prezent.
  • Close era așteptată să prezinte alături de alte peste 40 de nume de la Hollywood, printre care Nicole Kidman, Antonio Banderas, Ariana DeBose, Harrison Ford, Jessica Chastain, Samuel L. Jackson, Janelle Monáe și John Cho.

Actrița americană Glenn Close a fost diagnosticată cu boala COVID-19 și nu va putea prezenta gala Premiilor Oscar 2023, așa cum era planificat, relatează Daily Mail.

În vârstă de 75 de ani, actrița se află în izolare și se odihnește, a precizat un reprezentant al acesteia. Deocamdată, organizatorii Premiilor Oscar nu au anunțat cine va prezenta prestigioasa ceremonie, în locul lui Glenn Close. Actrița se număra printre cele 40 de celebrități, printre care Halle Berry, Andrew Garfield, Jessica Chastain, Michael B. Jordan și Sigourney Weaver care vor prezenta duminică a 95-a ediție a Premiilor Oscar.

În 2022, artistul Lin-Manuel Mirand, nominalizat la Oscar, a fost nevoit să se retragă de la cel mai important eveniment al industriei cinematografice, după ce soția sa s-a infectat cu COVID-19.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2023

Jimmy Kimmel va fi gazda galei din acest an. Va fi pentru a treia oară când comediantul american îndeplinește acest rol și prima oară din 2018, potrivit AP.

Kimmel se alătură astfel celebrități care au prezentat singure Oscarurile, printre care Bob Hope, Billy Crystal, Johnny Carson și Whoopi Goldberg. La 14 ediții, Bob Hope a prezentat singur evenimentul, iar la alte cinci alături de alte vedete.