• Mii de actori și scenariști sunt în grevă. Mai multe producții sunt anulate, la fel și premierele filmelor mult așteptate.
  • Distribuția Oppenheimer a părăsit covorul roșu joi la premiera filmului de la Londra.
  • De peste 60 de ani Hollywood-ul nu s-a mai confruntat cu o așa mare problemă.

De peste 60 de ani Hollywood-ul nu s-a mai confruntat cu o așa mare problemă. Mii de actori și scenariști sunt în grevă. Producții sunt anulate, la fel și premierele filmelor mult așteptate.

Vineri, actorii s-au alăturat scenariștilor care erau în grevă din luna mai. În prezent, lucrările la noile filme și emisiuni TV s-au oprit, ceea ce va perturba viitoarele lansări, chiar în momentul în care industria începea să-și revină după Covid-19. Regulile Sindicatului Actorilor îi împiedică pe actori să își promoveze filmele, inclusiv lansarea foarte așteptatului Barbie, dar și Oppenheimer.
Prin urmare, Universal, care distribuie filmul Oppenheimer, a declarat că premiera de la New York a fost anulată. Totodată, Cillian Murphy, Robert Downey Jr și alți actori din distribuția Oppenheimer au părăsit covorul roșu joi la premiera filmului de la Londra

Și Filme precum noul „Gladiator”, cu Pedro Pascal și „Deadpool 3”, cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman în roluri principale, au închis temporar producția.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Ce vor actorii să obțină prin această grevă?

Ce și-au dorit și la negocierile dintre sindicatul lor și studiourile cinematografice de joi. Principalele lor probleme sunt salariile care au scăzut semnificativ din cauza platformelor de streaming și totodată se tem că ar putea fi înlocuiți de Inteligența Artificială. De ce? Pentru că unele companii le-au propus actorilor să fie scanați. Astfel, compania va deține imaginile pentru eternitate, dar ei vor fi plătiți doar pentru o singură zi de filmare.

Citește și: