• Gwyneth Paltrow a răspuns la comentariile pe care le-a primit cu privire la obiceiurile sale alimentare și la rutina de wellness.
  • Actrița a spus că dieta ei este adaptată special pentru ea, pentru a răspunde nevoilor ei și nu este menită să fie pentru altcineva.
  • Dezvăluind că îi place să se răsfețe ocazional, Gwyneth a spus că uneori se răsfață cu cartofi prăjiți.

Gwyneth Paltrow a răspuns la comentariile pe care le-a primit cu privire la obiceiurile sale alimentare și la rutina de wellness. Vedeta s-a destăinuit într-un clip în care a vorbit despre efectele COVID pe care l-a experimentat și ce dietă o ajută în acest sens.

Actrița în vârstă de 50 de ani a spus că boala i-a provocat niveluri foarte ridicate de inflamație de-a lungul timpului” și că se ocupă de acest lucru consumând alimente neinflamatorii. Gwyneth a spus că obiectivul ei este să mănânce alimente care să calmeze cu adevărat organismul”.

Vedeta le-a spus celor 8,3 milioane de urmăritori ai săi: Bună, bine, hai să trecem la treabă… Cred că este important ca toată lumea să știe că am făcut un podcast cu doctorul meu Dr. Will Cole. El este o persoană cu care lucrez de mai bine de doi ani”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

Gwyneth a continuat spunându-le celor care o urmăresc că are Long COVID și că a găsit modalități de a o aborda. Ea a spus: Așa că am lucrat cu Dr. Cole pentru a mă concentra cu adevărat pe alimente care nu sunt inflamatorii, nu-i așa? Deci, multe legume – legume gătite – tot felul de proteine, carbohidrați sănătoși pentru a reduce într-adevăr inflamația și a funcționat foarte bine.”

Actrița a spus că dieta ei este adaptată special pentru ea, pentru a răspunde nevoilor ei și nu este menită să fie pentru altcineva.

Aceasta a fost o prezentare transparentă a unei conversații între mine și medicul meu. Nu se dorește a fi un sfat pentru altcineva, este doar ceea ce a funcționat pentru mine și a fost foarte pozitiv…”, a adăugat ea.

Pentru a clarifica ce alcătuiește dieta ei zilnică, ea a explicat: Nu înseamnă că mănânc așa toată ziua, în fiecare zi. Și, apropo, mănânc mult mai multe decât bulion de oase și legume”.

Dezvăluind că îi place să se răsfețe ocazional, Gwyneth a spus că uneori se răsfață cu cartofi prăjiți. Reacția a venit după ce Gwyneth a acordat un interviu în care a vorbit despre rutina ei zilnică obișnuită.