• Hailey Bieber și-a uimit fanii când a apărut pe coperta Vogue Australia într-o rochie transparentă.
  • Justin și-a întrebat soția care este lucrul ei preferat în căsnicia lor după ce s-au căsătorit în 2018.
  • Hailey a spus că lucrul ei preferat este compania pe care o împărtășesc.

Hailey Bieber și-a uimit fanii când a apărut pe coperta Vogue Australia într-o rochie transparentă. În interviul special, ea vorbește despre căsătoria cu Justin Bieber, în timp ce este intervievată și de acesta.

Vedeta arată la fel de superbă ca întotdeauna într-o rochie maro transparentă, cu soarele strălucind pe ea. Tânăra în vârstă de 26 de ani și-a aruncat mâinile în aer în timp ce privea fix în cameră.

Hailey a optat pentru un păr cu efect umed și un machiaj subtil, în timp ce și-a completat look-ul cu brățări și cercei voluminoși. Alte fotografii din interiorul ediției includ vedeta purtând o salopetă cu flori și o alta în care poartă o braletă neagră din dantelă, lăsând puțin loc imaginației.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Hailey a fost intervievată în acest număr, dar cu o mică diferență. Hailey a fost intervievată de propriul ei soț, Justin Bieber, în timp ce era întrebată despre căsnicia lor. Justin și-a întrebat soția care este lucrul ei preferat în căsnicia lor după ce s-au căsătorit în 2018.

Hailey a spus că lucrul ei preferat este compania pe care o împărtășesc. Ea a spus: Lucrul meu favorit la faptul că suntem căsătoriți este, sincer, tovărășia pe care simt că o avem. Sincer, tu ești cel mai bun prieten al meu din întreaga lume. Nu există nimeni cu care aș prefera să petrec mai mult timp sau cu care să fac orice.”

Justin și Hailey s-au întâlnit prima dată când erau adolescenți, datorită faptului că se aflau într-un cerc de prieteni asemănător, dar au rămas doar prieteni ani de zile înainte de a deveni ceva romantic. Fiecare dintre ei a continuat să fie în alte relații romantice înainte de a descoperi în cele din urmă că sunt mai mult decât simpli prieteni.

Cântărețul a avut o relație mediatizată pe termen lung cu colega sa Selena Gomez. De asemenea, el s-a apropiat de Sofia Richie, pe când Hailey a avut o relație scurtă cu cântărețul Shawn Mendes. Justin și Hailey au ajuns în cele din urmă să fie împreună la mijlocul anilor 2010 și au avut o relație de mai mulți ani.

În 2018, cei doi s-au logodit și au ajuns să se căsătorească în cadrul unei ceremonii civile care a avut loc la New York mai târziu în același an. Cuplul a avut apoi o nuntă mult mai mare în Carolina de Sud în anul următor.