• Fanii Rihannei, care așteaptă ca cântăreața să-și lanseze noul album, ar putea fi dezamăgiți, după ce vedeta a lăsat să se înțeleagă că vrea să aștepte până se va căsători.
  • Planurile pentru o nuntă înainte de a da naștere celui de-al doilea copil ar fi pus în așteptare lansarea celui de-al nouălea album al său.
  • Cuplul este împreună din 2020 și împart deja un fiu, iar cel de-al doilea copil al lor urmează să apară la sfârșitul acestui an.

Fanii Rihannei, care așteaptă ca cântăreața să-și lanseze noul album, ar putea fi dezamăgiți, după ce vedeta a lăsat să se înțeleagă că vrea să aștepte până se va căsători. Rihanna, în vârstă de 35 de ani, este în prezent însărcinată cu cel de-al doilea copil al său cu rapperul A$AP Rocky și se spune că este nerăbdătoare să se căsătorească.

Planurile pentru o nuntă înainte de a da naștere celui de-al doilea copil ar fi pus în așteptare lansarea celui de-al nouălea album al său, în ciuda nerăbdării fanilor pentru muzică nouă. Cântăreața ar face planuri pentru o nuntă pe plajă în Barbados, țara ei natală, ceea ce ar putea face ca primul ei album din 2016 să fie amânat și mai mult.

O sursă a susținut pentru Radaronline.com: Organizarea unei nunți și nașterea unui alt copil sunt principalele preocupări ale Rihannei în acest moment. Faptul că a fost de acord să participe la Super Bowl i-a revigorat cu siguranță dragostea pentru spectacole, dar tot nu se compară cu ceea ce are acasă. Rihanna și A$AP abia așteaptă să se căsătorească.”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Se pare că planurile pentru o nuntă mare și fastuoasă nu sunt ceea ce caută creatoarea hitului Umbrella, ci în schimb plănuiește ceva discret, deoarece sursa a dezvăluit că ar putea să fugă în secret sau să aibă ceva discret în Los Angeles acum, urmat de o mare petrecere de sărbătorire anul viitor”.

Sursa a adăugat: Vrea să fie în Barbados, un eveniment super glam, dar vrea, de asemenea, să poată alerga în picioarele goale. Oaspeții care participă se pot aștepta să ia masa cu mâncare delicioasă de pe insulă în timp ce ascultă muzică live.”

Cuplul este împreună din 2020 și împart deja un fiu, iar cel de-al doilea copil al lor urmează să apară la sfârșitul acestui an. În timp ce cei doi nu au dezvăluit anterior planurile de căsătorie, ei au oferit fanilor o idee despre cum ar putea arăta o nuntă după apariția Rihannei în videoclipul D.M.B. al lui Rocky, în luna mai a anului trecut.

Într-o scenă de nuntă, Rihanna a fost văzută într-o rochie și un voal roșu și purtând un buchet de trandafiri roșii. Cu toate acestea, noi întârzieri la cel de-al nouălea album al ei, ar putea lăsa atât fanii, cât și pe Rihanna nerăbdători. Într-un interviu acordat revistei British Vogue, înainte de actuala sarcină, ea a declarat: Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Vreau să fie anul acesta, sincer, ar fi ridicol dacă nu ar fi anul acesta. Dar vreau doar să mă distrez. Vreau doar să fac muzică și să fac videoclipuri”.