• Fiecare căsătorie este diferită și, prin urmare, este dificil să compari relațiile dintre parteneri, mai ales când vine vorba de sex.
  • Pasiunea și nevoia de sex așa cum era de așteptat devin din ce în ce mai puține dacă facem dragoste rar.
  • Femeile căsătorite spun că a face sex cu partenerul lor o dată pe săptămână sau de două ori pe lună funcționează perfect și nu este o ciudățenie pentru ele.

Fiecare căsătorie este diferită și, prin urmare, este dificil să compari relațiile dintre parteneri, mai ales când vine vorba de sex. Mai exact, cantitatea de sex se schimbă în mod cert proporțional cu durata căsătoriei. Un studiu realizat pe un eșantion de 300 de cupluri căsătorite a dezvăluit date interesante despre cât de frecvent cuplurile căsătorite fac de fapt dragoste.

Cu numeroase obligații și probleme de viață, copii și muncă, este foarte greu să menții o relație perfectă cu un partener plin de pasiune. Într-un sondaj efectuat pe cupluri căsătorite de diferite vârste, s-a descoperit că aproape jumătate (47 la sută) fac dragoste o dată pe săptămână, iar aproape 10 la sută dintre ei o fac de două ori pe lună sau mai puțin.

Cercetarea a confirmat, de asemenea, că pasiunea și nevoia de sex așa cum era de așteptat devin din ce în ce mai puține dacă facem dragoste rar, iar acest lucru se întâmplă mult mai des la femei.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Femeile căsătorite spun că a face sex cu partenerul lor o dată pe săptămână sau de două ori pe lună funcționează perfect și nu este o ciudățenie pentru ele. Din cauza obstacolelor, a stresului și a obligațiilor vieții, sexul poate deveni rapid previzibil și chiar plictisitor, explică Yvone Thomas, de la renumitul Institut Kinsey din SUA, care promovează cercetarea interdisciplinară în domeniul sexualității umane, al genului și al reproducerii.