• Hailey Bieber a împărtășit mai multe detalii despre spitalizarea sa din luna martie pentru un cheag de sânge la creier.
  • Hailey a spus că a suferit un mini accident vascular cerebral și că acesta a dus la descoperirea unei afecțiuni cardiace, care de atunci a fost rezolvată.
  • Modelul a spus că a reușit să meargă greu și s-a întors acasă pentru a aștepta o ambulanță.

Hailey Bieber a împărtășit detalii despre mini-apoplexia „înfricoșătoare” care a făcut-o să aibă nevoie de serviciile de urgență după ce „nu mai putea vorbi” din cauza unui cheag de sânge. Într-un videoclip postat pe canalul ei de YouTube, Hailey, care este căsătorită cu Justin Bieber, a detaliat experiența și a descris-o ca fiind „cel mai înfricoșător moment din viața mea”.

În luna martie a anului trecut, Hailey a avut un cheag de sânge în creier, ceea ce i-a provocat o mini-apoplexie care a lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi și i-a paralizat fața. „Ceea ce se întâmplă este că inima filtrează cheagul de sânge către plămâni, iar plămânii îl vor absorbi pentru că sunt atât de mari și pot face față. Cu toate acestea, cheagul de sânge a scăpat prin gaura din inima mea și a ajuns până la creierul meu. De aceea am suferit un mini accident vascular cerebral”.

Modelul în vârstă de 25 de ani a spus că medicii au spus că cheagul a fost cauzat de efectele secundare ale pilulelor contraceptive, COVID-19 și un zbor de lungă durată. Hailey a dezvăluit că recent a fost supusă unei proceduri chirurgicale pentru a repara gaura din inima sa.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Hailey și-a asigurat fanii că va putea să își continue viața ca înainte, acum, după ce această încercare s-a încheiat. Cu toate acestea, ea s-a destăinuit cu privire la impactul pe care l-a avut asupra sănătății sale mintale.

„Am fost foarte afectată. Aveam o anxietate foarte puternică și anxietatea mă făcea să mă simt ciudat. Îmi făcea degetele și mâinile să mă furnice și, sincer, am avut o perioadă foarte, foarte grea”.

La finalul videoclipului, ea le-a mulțumit medicilor care au avut grijă de ea pe tot parcursul episodului și a spus: „Am simțit că este important să împărtășesc acest lucru”.