• Hailey și Justin au fost foarte deschiși în legătură cu dorința de a avea copii și de a-i avea de tineri.
  • „Întotdeauna am știut că suntem aliniați cu privire la ceea ce ne doream în viitorul nostru”.
  • Cuplul a anunțat vestea pe Instagram-ul lui Hailey.

Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună. Cuplul a anunțat vestea pe Instagram-ul lui Hailey, împărtășind un videoclip, precum și imagini de la o ședință foto profesională în care apare ceea ce pare a fi o reînnoire a jurământului dintre cei doi, scrie Cosmopolitan.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey și Justin au fost foarte deschiși în legătură cu dorința de a avea copii și de a-i avea de tineri (Justin are 29 de ani, iar soția sa are 27 de ani), iar Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii încă din 2021. „Întotdeauna am știut că suntem aliniați cu privire la ceea ce ne doream în viitorul nostru”, a declarat ea pentru ELLE „Am vorbit despre faptul că vrem să ne căsătorim tineri și să avem o familie tânără și să ne construim o viață. Chiar înainte de a ști că ne dorim să fim unul cu celălalt”.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
NASA CAUTĂ URMELE VIEȚII PE MARTE
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?

În decembrie 2020, Ellen DeGeneres l-a întrebat direct pe Justin despre părerea sa despre copii, spunând: „Câți copii vei avea și când?” „Voi avea atâția câți Hailey va dori”, a răspuns Justin. „Este corpul ei.” El a adăugat apoi că „Hailey încă mai are câteva lucruri pe care vrea să le realizeze ca femeie și cred că… nu este încă pregătită. Și asta este în regulă”.

Citește și