• Evenimentul a fost oficiat de Kris Jenner, care a insistat asupra faptului că acest cuplu o uimește cu cât de bine sunt împreună.
  • Apariția lui Harry și a lui Meghan la petrecere are loc în momentul în care încep pregătirile pentru încoronarea regelui în luna mai.
  • Kris Jenner a oficiat ceremonia, iar cântăreața country americană Brandi Carlile a oferit o interpretare specială.

Harry și Meghan s-au numărat printre invitații de marcă prezenți pentru a o vedea pe Ellen DeGeneres și pe soția ei, Portia de Rossi, reînnoindu-și jurămintele de căsătorie.

Ducele și ducesa de Sussex au privit cum prezentatoarea emisiunii TV a fost surprinsă cu acest gest, ca parte a sărbătoririi celei de-a 50-a aniversări. DeGeneres a împărtășit întreaga ceremonie într-o înregistrare video postată pe YouTube, care pare să-i arate pe Harry și Meghan printre invitații adunați.

Kris Jenner a oficiat ceremonia, iar cântăreața country americană Brandi Carlile a oferit, de asemenea, o interpretare specială. Portia m-a surprins la petrecerea de ziua ei reînnoind jurămintele noastre”, a scris ea pe Instagram.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mulțumesc, @KrisJenner, pentru că ai oficiat ceremonia, și @BrandiCarlile pentru că a cântat, iar Portia pentru că a fost cel mai frumos cadou pentru mine, chiar și de ziua ta”.

Ele două sunt obiective de cuplu care continuă să mă uimească cu cât de bine arată și sunt împreună”, a mai spus Jenner.

Un meci făcut în rai, două boabe într-o păstaie. Dragostea și angajamentul lor una față de cealaltă sunt uimitoare și mă face atât de fericită că se au una pe cealaltă pentru a se iubi, a se prețui și a crește.”
DeGeneres i-a spus soției sale: Te iubesc, te ador și nu aș fi pe acest pământ fără tine. Mă salvezi în fiecare zi”.

Apariția lui Harry și a lui Meghan la petrecere are loc în momentul în care încep pregătirile pentru încoronarea regelui în luna mai.