• Harry și Olivia au ieșit pentru prima dată în evidență ca un cuplu în ianuarie 2021.
  • O sursă a declarat pentru People: El este încă în turneu și acum pleacă în străinătate. Ea se concentrează pe copiii ei și pe munca ei din L.A. Este o decizie foarte amiabilă.”
  • Cuplul își împărțea timpul între Marea Britanie și Los Angeles.

Harry Styles și regizoarea Don’t Worry Darling, Olivia Wilde, iau o pauză din relația lor de doi ani. Olivia, în vârstă de 38 de ani, și fostul cântăreț de la One Direction, în vârstă de 28 de ani, se întâlnesc de când s-au cunoscut pe platoul de filmare al thrillerului psihologic aclamat de critici.

Harry și Olivia au ieșit pentru prima dată în evidență ca un cuplu în ianuarie 2021, când au participat împreună la o nuntă și, în ciuda faptului că amândoi au un program încărcat, povestea lor de dragoste a înflorit în perioada dintre timp.

Dar, cu Harry aflat în prezent în etapa nord-americană a turneului său mondial, care continuă în Down Under în februarie 2023, se pare că Harry și Olivia au decis că iau o pauză” în ceea ce privește idila lor. O sursă a declarat pentru People: El este încă în turneu și acum pleacă în străinătate. Ea se concentrează pe copiii ei și pe munca ei din L.A. Este o decizie foarte amiabilă.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

O altă sursă a spus: Este foarte prietenoasă. Sunt încă prieteni foarte apropiați. În acest moment, au priorități diferite care îi țin despărțiți.”

Olivia s-a despărțit de starul Ted Lasso Jason Sudeikis, 46 de ani, în noiembrie 2020, înainte de a găsi dragostea cu Harry. Abia luna trecută, Olivia a lăsat să cadă un indiciu important că era gata să se mute în Marea Britanie cu cei doi copii ai ei și cu iubitul ei. De asemenea, s-a raportat că actrița și regizorul au vizitat o școală din nordul Londrei pentru Otis și Daisy.

Copiii ei au locuit cu tatăl lor în Los Angeles, dar, pe măsură ce idila ei cu producătorul hitului Watermelon Sugar s-a încins, actrița ar putea foarte bine să planifice o mutare în Hampstead, locul iubit de Harry. Cuplul își împărțea timpul între Marea Britanie și Los Angeles.