• Hilaria Baldwin a făcut o mărturisire. Ea recunoaște că obișnuia să critice” cuplurile cu diferențe mari de vârstă până când s-a căsătorit cu Alec Baldwin.
  • Hilaria, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Alec, în vârstă de 64 de ani, în 2012.
  • Co-fondatoarea Yoga Vida a explicat cu sinceritate ce părere are despre diferențele de vârstă.

Hilaria Baldwin a făcut o mărturisire. Ea recunoaște că obișnuia să „judece” cuplurile cu diferențe mari de vârstă până când s-a căsătorit cu Alec Baldwin. Instructorul de yoga a vorbit despre gândurile ei despre relații în timpul primului episod al noului ei podcast intitulat „Vrăjitoarele anonime”. Ea a lansat podcastul alături de coprezentatoarea Michelle Campbell.

Hilaria, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Alec, în vârstă de 64 de ani, în 2012. Cuplul tocmai și-a întâmpinat cel de-al șaptelea copil împreună în septembrie. Alec o mai are și pe fiica Ireland cu fosta sa soție, Kim Basinger. Co-fondatoarea Yoga Vida a explicat cu sinceritate ce părere are despre diferențele de vârstă.

Înainte de a fi împreună cu Alec Baldwin, judecam femeile și bărbații care aveau diferențe mari de vârstă”, a dezvăluit Hilaria. Eu aș fi privit lucrurile ca și cum un bărbat mai în vârstă ar fi vrut o fată tânără fără niciun fel de convingeri. Acea tânără este evident că este o căutătoare de aur și evident că nici măcar nu-i pasă, fiind ceva de genul acesta: Sper să mori și o să-ți iau toți banii”, a adăugat ea, precizează Fox News.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Hilaria a continuat să se întrebe de ce a fost „aspră” cu privire la oamenii care au găsit dragostea. Acum, că sunt în acea relație și oamenii vor spune aceste lucruri despre mine în mod regulat, îmi dau seama, ce se formase în capul meu?”. a adăugat Hilaria.

De ce am fost atât de aspră față de alți oameni care, la propriu, abia își găsesc dragostea? Poate că dragostea lor arată diferit de dragostea ta și a ta sau de ceea ce credeam eu că va fi dragostea, dar asta nu înseamnă că nu este valoroasă.” Hilaria a continuat să își susțină soțul după ce Alec a fost implicat într-un schimb de focuri pe platoul de filmare în octombrie 2021. Directorul de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața după ce o armă pe care actorul o ținea în mână s-a descărcat pe platoul de filmare al peliculei Rust” din New Mexico.

Sunt aici, te iubesc și voi avea grijă de tine”. Acestea au fost singurele cuvinte care mi-au venit în minte când am aflat că Halyna a murit”, a scris Hilaria pe Instagram în decembrie. Îmi amintesc că am repetat această frază la nesfârșit. Pierderea îngrozitoare, tortura pentru familia ei, iar tu, soțul meu, pus cumva în acest coșmar de neconceput.”