• Poliția locală a declarat că starul din The Hurt Locker” ajuta un membru al familiei să elibereze o mașină din zăpada abundentă.
  • El a fost transportat cu avionul la spital.
  • Actorul a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice” în urma accidentului.

Paramount Plus a editat materialele de marketing pentru Mayor of Kingstown”, după ce Jeremy Renner a fost grav rănit într-un accident cu plugul de zăpadă. Actorul în vârstă de 52 de ani, cunoscut pentru interpretarea personajului Hawkeye, care mânuiește arcul și săgeata în Universul Cinematografic Marvel, a fost transportat de urgență la spital în urma incidentului din 1 ianuarie.

Poliția locală a declarat că Jeremy Renner ajuta un membru al familiei să elibereze o mașină din zăpada abundentă, când a fost călcat accidental de propria mașină de plug de șase tone. El a fost transportat cu avionul la spital după ce a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice” în urma accidentului, se arată într-o declarație a agentului său publicitar.

Incidentul a avut loc în apropierea autostrăzii Mount Rose, care face legătura între Lake Tahoe și sudul orașului Reno, la granița dintre Nevada și California. Actorul din Avengers joacă în prezent în drama polițistă Mayor of Kingstown” de la Paramount Plus, în care îl interpretează pe Mike McLusky.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Cel de-al doilea sezon al serialului a fost lansat duminică, iar materialul de marketing a fost schimbat din respect pentru Jeremy Renner, în urma accidentului. În materialul promoțional actualizat, vânătăile și tăieturile au fost eliminate de pe fața actorului. Reflectând asupra modificării, Hugh Dillon, co-creatorul serialului, a declarat pentru The Hollywood Reporter: Este bine din partea rețelei. Toată lumea este sensibilă la Jeremy.