• Jeremy Renner le-a transmis fanilor săi un mesaj după gravul accident suferit și le-a arătat o fotografie cu el de pe patul de spital.
  • Potrivit Sky News actorul ar fi fost călcat de un plug de zăpadă de 6.500 kg.
  • Renner, nominalizat de două ori la premiile Oscar, este cunoscut pentru că a jucat rolul lui Hawkeye în universul cinematografic Marvel.

Jeremy Renner le-a transmis fanilor săi un mesaj după gravul accident suferit și le-a arătat o fotografie cu el pe patul de spital, scrie Sky News. Actorul din universul Marvel este vizibil slăbit și afectat de ceea ce i s-a întâmplat.

La două zile de la accidentul grav care l-a băgat în stare critică în spital, Jeremy Renner a postat prima fotografie de pe patul de spital. Celebrul actor a transmis și un scurt mesaj fanilor săi, precizând că starea sa nu îi permite să comunice prea mult cu ei.

FOTO – Captură de ecran

Vă mulțumesc pentru toate cuvintele voastre frumoase. Sunt prea răvășit acum ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor” . , a scris actorul pe Instagram.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Hawkeye de la Marvel a postat un selfie de pe patul de spital din Nevada, unde a ajuns după accidentul suferit în timp ce curăța zăpada din apropierea casei lui. Renner a suferit deja două intervenții chirurgicale, iar fotografia postată de el arată că este slăbit și că are răni pe față.

Zona unde actorul locuiește a fost lovită de o furtună masivă de iarnă în ajunul Anului Nou, care a dus la întreruperea curentului electric în mii de locuințe și la închiderea a sute de drumuri în nordul Californiei și în părți din statul vecin Nevada.

Renner, nominalizat de două ori la premiile Oscar, este cunoscut pentru că a jucat rolul lui Hawkeye în universul cinematografic Marvel.

De asemenea, a jucat în filme precum The Hurt Locker, American Hustle și Mission Impossible – Ghost Protocol alături de Tom Cruise.

Renner, care are o fiică cu fosta sa soție Sonni Pacheco, joacă în prezent în serialul Paramount+ The Mayor of Kingstown.