• Detalii despre rolul lui Macfadyen sunt încă ascunse.
  • Filmul va fi lansat pe 8 noiembrie 2024.
  • „Deadpool” se numără printre cele mai de succes francize pe care Disney le-a achiziționat în 2019.

Conform informațiilor publicate de Daily Mail, distribuția viitorului film Deadpool 3 se extinde, cu adăugarea lui Matthew Macfadyen, cunoscut pentru rolul său din seria „Succession” .

Macfadyen se va alătura filmului într-un rol încă necunoscut, dar este descris ca fiind a treia roată la Deadpool și Wolverine” . El se va alătura distribuției deja plină de vedete, care îi va include pe Ryan Reynolds, Hugh Jackman și Emma Corrin.

Macfadyen a ajuns la celebritate în urma interpretării ui Darcy în filmul Mândrie și prejudecată” din 2005, dar a căpătat și mai multă notorietate în urma rolului principal din serialul de succes HBO Succession” , în care l-a interpretat pe Tom Wambsgans, rol pentru care a primit un Primetime Emmy Award, două premii BAFTA și un Screen Actors Guild Award.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Macfadyen a apărut în Death at a Funeral, Frost/Nixon, Anna Karenina, The Assistant și Operation Mincemeat.

Deadpool” se numără printre cele mai de succes francize pe care Disney le-a achiziționat în 2019. Primul film a obținut 782 de milioane de dolari în 2016, iar în 2018, Deadpool 2″ a câștigat 785 de milioane de dolari, stabilind un record ca fiind filmul cu rating R cu cele mai mari încasări până când Joker” din 2019 l-a depășit cu 1,074 miliarde de dolari.

Filmul este programat să fie lansat pe 8 noiembrie 2024.

Citește și:

Uită de cei 10.000 de pași pe zi. Atingerea acestui obiectiv ar putea fi îndeajuns pentru a te ajuta să trăiești mai mult

Film românesc, pe primul loc în topul Netflix. A detronat producțiile americane la doar trei zile de la lansare

Un analist politic cere ca Netflix să șteargă un episod din The Big Bang Theory. Care e motivul