• „Burning Man” este festivalul anual care are loc în deșertul Black Rock din Nevada
  • Startul festivalului se dă astăzi, 27 august și distracția continuă până pe 4 septembrie
  • Costul unui bilet pornește de la 575 de dolari și ajunge până la 2.750 de dolari
  • Festivalul „Burning Man”, apărut în 1986, respinge corporatismului și capitalismul

Au mai rămas câteva ore până la deschiderea festivalului Burning Man. În fiecare an, în deșertul Nevada, peste 70.000 de oameni vin să vadă o statuie imensă din lemn cum ia foc. Dar asta nu e singura atracție.

Experiența unică are loc în Deșertul Black Rock și ține până pe 4 septembrie. Petrecăreții au început
să sosească de ieri la Burning Man. Una dintre activitățile interesante care urmează să debuteze la ediția din acest an este – șansa unei plimbări intime cu balonul.

Conform organizatorului, în balonul cu aer cald va fi și un Dj care o să mixeze muzică și pentru cei de pe sol. și asta nu e tot. În acest an, festivalul are un nou templu care te lasă fără cuvinte.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Intitulat Templul inimii, designul structurii a fost puternic influențat de motive florale. La finalul petrecerii, această construcție uriaşă de lemn va fi incendiată.

Tema ediției din 2023 este „Animalia”, care, după cum explică site-ul Burning Man, „va celebra lumea animală și locul nostru în ea”. Denumit după totemul uriaș căruia i se dă foc la punctul culminant, aici festivalierii își dedică timpul pentru a crea artă, dar și pentru a construi prietenii, mai exact o comunitate.

Care are la bază 10 reguli, scrise de cofondatorul Burning Man, Larry Harvey, unul dintre ele impune festivalierilor să își ofere cadouri. Dacă nu mergi la Burning Man, stai liniștit, Întreaga experiență o să fie transmisă live printr-o cameră web pe site-ul festivalului.

Citește și: