• În Statele Unite ale Americii, un lifting facial în plan profund ajunge până la 200.000 de dolari.
  • Tot în SUA, prețul unui lifting facial a crescut cu 3% în 2021 față de 2020.
  • În România, un lifting facial total ajunge până la 5.000 de euro.

Are sau nu are preț frumusețea? Iar dacă are, care e prețul corect? Americanii încearcă să-l afle, dar până atunci sunt dispuși să plătească bani grei pentru un chip mai frumos, mai fin și fără riduri. Până la 200.000 de dolari poate ajunge un lifting facial în plan profund – procedură care întinde atât fața, cât și gâtul.

Medicii din SUA spun că intervențiile chirurgicale estetice scumpe sunt justificate: „fața e cartea ta de vizită, e jobul tău, e viața ta amoroasă. E o chestiune de valoare, nu de cost. Este ca și cum un client îi comandă unui artist să picteze un tablou frumos”.

Prețurile pornesc de la 50.000 de dolari și pot depăși 200.000 de dolari, dacă intervenția presupune și cazarea la hoteluri de lux. În România, prețul unui lifting facial total ajunge până la 5.000 de euro.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Să apelezi la intervenții estetice nu înseamnă neapărat și o operație reușită.

Actrița Joan Rivers, designerul Donatella Versace, Michael Jackson sau fosta soție a lui Elvis Presley, Pricilla, au devenit de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice în exces. Emblema lifting-ului rămâne Jocelyn Wildenstein, care a fost supranumită femeia pisică.