• Jake Paul și Mike Tyson s-au confruntat duminică într-o conferință de presă tensionată pentru meciul lor de box.
  • Lupta dintre Jake Paul, în vârstă de 27 de ani, și Mike Tyson, de 58 de ani, este programată pe 15 noiembrie pe stadionul AT&T din Dallas.
  • Cardul de luptă va include și o revanșă între Katie Taylor și Amanda Serrano pentru titlul indiscutabil la categoria super-ușoară.

Jake Paul și Mike Tyson au avut un duel duminică, la conferința de presă pentru meciul lor de box reprogramat, conform The Independent.

Starul YouTube, Jake Paul, în vârstă de 27 de ani, se va lupta în noiembrie cu simbolul greilor în vârstă de 58 de ani, la patru luni după ce trebuiau să se confrunte inițial.

Lupta lor de pe AT&T Stadium a fost amânată atunci când Tyson a suferit o criză de ulcer în timpul unui zbor, iar înainte de noua lor întâlnire la Dallas, americanii s-au confruntat duminică (18 august) în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Evenimentul a culminat cu Tyson jucăuș împingându-l pe Paul de două ori, înainte ca starul social media transformat în boxer să răspundă cu aceeași monedă.

Paul vs Tyson va fi transmis live pe Netflix, într-o mișcare fără precedent. Cardul de luptă va include, de asemenea, o luptă pentru titlul indiscutabil la categoria super-ușoară, care va pune față în față personalitățile feminine Katie Taylor și Amanda Serrano, într-o revanșă a confruntării din 2022.

Taylor a învins-o la limită pe Serrano într-un meci clasic instantaneu, păstrând titlurile indiscutabile la categoria ușoară, pe care le deținea la momentul respectiv. Serrano a intrat în acea luptă în calitate de campioană unificată la categoria ușoară.

Citește și