• Netflix va transmite în direct un meci de box între fostul campion la categoria grea Mike Tyson și YouTuber-ul devenit star de box, Jake Paul.
  • Lupta Mike Tyson – Jake Paul va avea loc pe 20 iulie pe stadionul AT&T din Arlington, Texas.
  • Netflix se aprofundează în programele sportive live, după meciul Rafa Nadal -Carlos Alcaraz.

După succesul răsunător al meciului transmis live dintre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, Netflix revine cu un nou eveniment sportiv. În prim plan? Mike Tyson. Fostul campion mondial la categoria grea revine în ring pentru un meci cu youtuberul Jake Paul.

Netflix a devenit adevărata imagine a schimbării generaționale din tenisul spaniol. Alcaraz a câștigat meciul cu 6-3 și 4-6 (12-14 în tie-break) într-o oră și 58 de minute.

Netflix va transmite în direct un meci de box între fostul campion la categoria grea Mike Tyson și YouTuber-ul devenit star de box, Jake Paul, în timp ce gigantul home entertainment aprofundează în programele sportive live.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Lupta va avea loc pe 20 iulie pe stadionul AT&T din Arlington, Texas, casa echipei Dallas Cowboys, a spus compania.

YouTuber-ul devenit boxer, Paul, a spus recent că vrea să se concentreze pe lupta cu boxeori adevărați pentru a concura în cele din urmă pentru un titlu mondial. În schimb, se va lupta cu Tyson, un fost campion la categoria grea și unul dintre cei mai buni din istoria boxului. Ultima sa luptă competitivă a fost acum aproape 19 ani, Tyson va avea 58 de ani când va avea loc lupta cu Jake Paul de 27 ani.

În apogeul carierei sale, Tyson a fost unul dintre cei mai temuți luptători din box și și-a câștigat supranumele de „Cel mai rău om de pe planetă”.

Citește și