• Ea a spus că acum se ține la distanță de astfel de comentarii pentru bunăstarea ei.
  • Meghan a spus că oamenii au uitat de umanitatea noastră” în anumite părți ale sferei media și digitale.
  • Cea mai mare parte a hărțuirii și a abuzurilor cu care mă confruntam pe rețelele sociale și online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie și cu Lili”, a explicat ea.

Ducesa de Sussex a criticat toxicitatea aparent nesfârșită” a rețelelor de socializare, dezvăluind că a fost ținta intimidărilor și abuzurilor” în timp ce era însărcinată cu Archie și Lilibet, scrie BBC. Meghan a fost vorbitorul principal al unui panel de profil înalt care a marcat Ziua Internațională a Femeii în cadrul festivalului anual SXSW din Austin, Texas.

Ea a spus că acum se ține la distanță de astfel de comentarii pentru bunăstarea ei. Prințul Harry se afla în primul rând al publicului care urmărea evenimentul.

Meghan a spus că oamenii au uitat de umanitatea noastră” în anumite părți ale sferei media și digitale. Cea mai mare parte a hărțuirii și a abuzurilor cu care mă confruntam pe rețelele sociale și online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie și cu Lili”, a explicat ea.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Te gândești la asta și îți dai seama cu adevărat de ce oamenii ar fi atât de plini de ură – nu este pisăloagă, este crudă”. Evenimentul a fost intitulat Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On And Off The Screen.

Fosta actriță a discutat, de asemenea, despre subiecte care variază de la importanța reprezentării diverse până la portretizarea maternității în film și divertisment. Meghan a spus că i se pare deranjant” faptul că femeile aruncă” ură una împotriva celeilalte pe internet, adăugând: Nu pot să înțeleg asta”.

Dacă citești ceva îngrozitor despre o femeie, de ce îl împărtășești cu prietenii tăi?”, a întrebat ea. Dacă ar fi fost vorba de prietena ta, de mama sau de fiica ta, nu ai fi făcut-o.

Cred că aceasta este piesa care este atât de pierdută acum (cu) ceea ce se întâmplă în spațiul digital și în anumite secțiuni ale mass-media – am uitat de umanitatea noastră și asta trebuie să se schimbe.”

Citește și