• Meghan Markle a semnat un nou contract de podcasting cu Lemonada Media, după ce s-au despărțit de Spotify.
  • În cadrul acestui contract, seria sa Spotify, „Archetypes”, va fi distribuită acum pe toate platformele de podcast.
  • Ducessa de Suusex va lansa și o nouă emisiune pe care o va prezenta, dar nu au fost dezvăluite alte detalii despre noul proiect.

La câteva luni după ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au despărțit de Spotify, următoarea lor mișcare în lumea podcasting-ului este dezvăluită, scrie People.

Ducesa de Sussex a semnat un nou contract de podcasting cu Lemonada Media. Pe lângă faptul că singurul sezon al seriei sale Spotify, „Archetypes” va fi distribuit acum pe toate platformele de podcast, Meghan va lansa și o nouă emisiune pe care o va prezenta, deși nu au fost dezvăluite alte detalii despre noul proiect.

Ducesa de Sussex se alătură echipei Lemonada

„Sunt mândră să pot împărtăși acum faptul că mă alătur echipei geniale de la Lemonada pentru a-mi continua dragostea pentru podcasting”, a declarat Meghan într-un comunicat.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Faptul că pot susține o companie fondată de o femeie cu o listă de podcasturi provocatoare și foarte distractive este o modalitate fantastică de a începe anul 2024. Planul nostru de a relansa „Archetypes”, astfel încât mai mulți oameni să aibă acum acces la el, precum și lansarea unui nou podcast dinamic sunt bine puse la punct. Sunt atât de nerăbdătoare să le pot împărtăși în curând și mă bucur nespus să mă alătur familiei Lemonada”, a adăugat Ducesa de Sussex.

„Talentul lui Meghan este de neegalat”

CEO-ul și co-fondatorul Lemonada, Jessica Cordova Kramer, a declarat: „Am fost foarte încântată de această colaborare. Suntem mai mult decât onorați că Meghan a avut încredere în noi pentru a ajuta la democratizarea accesului la „Archetypes” și că atât de mulți alți oameni din întreaga lume vor avea acces la această serie în curând”.

„Talentul lui Meghan ca prezentatoare, creatoare și conversatoare este de neegalat și suntem încântați să co-creăm împreună cu ea o nouă serie care să promoveze abordarea ei de a crea artă care contează”, a adăugat ea.

Citește și