• Studiul din viitorul special al lui Cameron – care va coincide cu restaurarea 4K a filmului Titanic care va ajunge în cinematografe în februarie.
  • Jack trebuia să moară”, a adăugat Cameron.
  • După cum a explicat el, Nu era posibil ca amândoi să fi supraviețuit. Doar unul putea supraviețui”.

James Cameron este gata să pună capăt teoriilor fanilor despre moartea lui Jack Dawson la sfârșitul filmului Titanic pentru a se odihni”.

Legendarul cineast, în vârstă de 68 de ani, a dezvăluit într-un nou interviu acordat Postmedia, potrivit The Toronto Sun, că a comandat un studiu științific pentru a determina dacă într-adevăr a existat suficient spațiu pentru ca atât Jack, cât și Rose DeWitt Bukater să încapă pe ușa plutitoare mereu discutată după scufundarea Titanicului.

Teoria este una care a fost împărtășită de ani de zile după lansarea blockbusterului lui Cameron din 1997 – cu chiar un episod din 2013 al emisiunii Mythbusters dedicat teoriei, iar Keke Palmer a avut probleme hilare cu modul în care s-au petrecut lucrurile.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Am făcut un studiu științific pentru a pune capăt acestei povești și pentru a-i înfige un țăruș în inimă o dată pentru totdeauna”, a declarat Cameron, potrivit publicației. De atunci, am făcut o analiză criminalistică amănunțită cu un expert în hipotermie care a reprodus pluta din film și vom face o mică emisiune specială pe această temă care va apărea în februarie.”

Studiul din viitorul special al lui Cameron – care va coincide cu restaurarea 4K a filmului Titanic care va ajunge în cinematografe în februarie – a luat doi cascadori care aveau aceeași masă corporală” ca Winslet, 47 de ani, și DiCaprio, 48 de ani.

Cameron a spus că cei implicați au pus senzori peste tot pe ei și în interiorul lor și i-am pus în apă cu gheață” pentru a vedea dacă supraviețuirea era o posibilitate. După cum a explicat el, Nu era posibil ca amândoi să fi supraviețuit. Doar unul putea supraviețui”.

Jack trebuia să moară”, a adăugat Cameron. Este ca Romeo și Julieta. Este un film despre dragoste, sacrificiu și mortalitate. Dragostea se măsoară cu sacrificiul… Poate că după 25 de ani, nu va mai trebui să mă confrunt cu asta.”