• Acest lucru se întâmplă în timp ce regizorul și actorii din Avatar își continuă turneul global de promovare a mult așteptatei continuări a filmului de succes.
  • De asemenea, el urma să fie omagiat la un eveniment în fața TCL Chinese Theatre, unde urma să își pună mâinile în ciment joi, deși nu este clar dacă va participa la acest eveniment.
  • Vorbind prin intermediul unei legături video, Cameron le-a spus celor prezenți la muzeu că nu s-a simțit bine în timpul zborului de la Tokyo.

James Cameron a fost nevoit să lipsească de la premiera din Los Angeles a filmului Avatar: Calea apelor după ce ar fi fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

Regizorul a anunțat vestea și și-a cerut scuze fanilor în cadrul unui eveniment organizat la Muzeul de Istorie Naturală al comitatului Los Angeles în cursul zilei de luni, potrivit The Hollywood Reporter.

De asemenea, el urma să fie omagiat la un eveniment în fața TCL Chinese Theatre, unde urma să își pună mâinile în ciment joi, deși nu este clar dacă va participa la acest eveniment.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Acest eveniment are loc în contextul în care Cameron și distribuția Avatar își continuă turneul global de promovare a mult-așteptatului sequel al blockbusterului, după ce l-au început la premiera de la Londra săptămâna trecută.

Vedetele Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Kate Winslet au fost fotografiate pe covorul albastru al evenimentului de la Los Angeles, dar Cameron a fost absent. Vorbind prin intermediul unei legături video, Cameron le-a spus celor prezenți la muzeu că nu s-a simțit bine în timpul zborului de la Tokyo și că nu a vrut să îi „pună în pericol” pe ceilalți după ce a fost depistat pozitiv, potrivit THR.

Un purtător de cuvânt al Disney a declarat ulterior, într-o declarație pentru agențiile americane, că Cameron „se simte bine”, dar că își va îndeplini restul programului planificat în mod virtual.

Chiar înainte de lansare, „Avatar: Drumul apei” a fost deja apreciat de critici, obținând o nominalizare pentru cel mai bun film: dramă la Globurile de Aur. Cameron însuși a fost nominalizat, de asemenea, la categoria cel mai bun regizor, alături de Steven Spielberg și Martin McDonagh.