• James Cameron ne aduce din nou pe Pandora în decembrie cu continuarea filmului Avatar din 2009, Avatar: The Way of Water.
  • Cu toate acestea, Cameron nu vrea nici să vă aduceți copiii cu voi în cinematografe, după cum a declarat pentru Total Film.
  • James Cameron a detaliat mai mult despre ce fel de poveste de familie va fi Avatar.

James Cameron ne aduce din nou pe Pandora în decembrie cu continuarea filmului Avatar din 2009, Avatar: The Way of Water”. Cu toate acestea, Cameron nu vrea nici să vă aduceți copiii cu voi în cinematografe, după cum a declarat pentru Total Film.

Oamenii spun: Oh, Doamne, o poveste de familie de la Disney? Exact ceea ce ne dorim…Acesta nu este genul acela de poveste de familie”, a spus el. James Cameron a detaliat mai mult despre ce fel de poveste de familie va fi Avatar: Este o poveste de familie așa cum The Sopranos este o poveste de familie”. Dacă acest lucru este adevărat, atunci Cameron are dreptate – cu siguranță nu este una pentru copii. Oricât de incredibil ar fi serialul The Sopranos, se poate spune cu siguranță că nimeni nu ar vrea să le arate copiilor săi ce fac Tony Soprano și restul echipei sale din New Jersey.

James Cameron a vorbit și despre faptul că Avatar: Drumul apei” va dura trei ore și zece minute. Așa că ar trebui să te gândești de două ori înainte de a lua un suc mare înainte de a intra în cinematograf, mai ales cu toată apa care va apărea pe ecran. Acest lucru înseamnă că Avatar: The Way of Water” este cu 30 de minute mai lung decât prima călătorie în Pandora și va fi al doilea cel mai lung film al lui Cameron, după Titanic.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Acest film depinde foarte mult de el, așa că fanii vor trebui să vină în număr mare pentru a asigura viitorul francizei. Deși James Cameron are planuri pentru încă trei continuări, performanța în box office a filmului va determina dacă aceste continuări vor fi realizate. A trecut mai bine de un deceniu de când am văzut primul film din franciză, așa că există întotdeauna posibilitatea ca oamenii să nu fie interesați.

Cu toate acestea, dacă ar fi să pariezi pe succesul filmului, pare destul de puțin probabil ca filmul să fie o bombă. James Cameron a avut unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile cu primul Avatar și asta când era vorba de o nouă proprietate intelectuală. Continuarea este acum o idee cunoscută și are în spate ani întregi de promovare.

Nu mai avem mult de așteptat pentru a vedea următoarea fază a planurilor lui James Cameron pentru Avatar. Continuarea filmului se desfășoară la câțiva ani după filmul original, cu Jake Sully (Sam Worthington) și Neytiri (Zoe Saldana) crescându-și propria familie și confruntându-se cu o amenințare cunoscută care le pune în pericol familia și casa. Judecând după trailer, ne așteaptă mult spectacol și un festin vizual cu efecte de top, alături de dinamica familiei pe care Cameron a promis-o în interviul său.

James Cameron se află din nou în spatele camerei de filmat pentru Avatar, alături de co-scrierea scenariului împreună cu Rick Jaffa și Amanda Silver. Sam Worthington și Zoe Saldana joacă din nou în rolurile principale, alături de Sigourney Weaver (ca personaj nou de această dată), Kate Winslet, Michelle Yeoh, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Edie Falco, Jack Champion, Jamie Flatters, Bailey Bass, Oona Chaplin, Jemaine Clement, Cliff Curtis, Joel David Moore, Chloe Coleman, CCH Pounder și Matt Gerald. Vă puteți întoarce în sfârșit în lumea Pandorei când „Avatar: Drumul apei va ajunge în cinematografele de pretutindeni pe 16 decembrie.