• Cameron a lucrat la povestea filmului, pe lângă faptul că a fost producător.
  • Având în vedere îndatoririle sale de a da viață Pandorei și locuitorilor ei, probabil că ar da filmul pe mâna unui alt regizor, așa cum a făcut cu „Terminator: Dark Fate de Tim Miller”.
  • Cameron spune că se gândește la un alt film plasat în acea lume.

James Cameron s-ar putea să se ocupe în aceste zile numai de Avatar, dar asta nu înseamnă că neglijează complet celelalte francize pe care le-a scos. În ciuda riscurilor extreme – inclusiv a eșecului de box office al celui mai recent efort, „Terminator: Dark Fate”, Cameron spune că se gândește la un alt film plasat în acea lume.

„Dacă ar fi să fac un alt film Terminator și poate să încerc să lansez din nou acea franciză, ceea ce este în discuție, dar nu s-a decis nimic, l-aș face mult mai mult despre partea de inteligență artificială decât despre roboții răi care au luat-o razna”, a dezvăluit Cameron în cadrul podcastului SmartLess, găzduit de Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett.

Având în vedere îndatoririle sale de a da viață Pandorei și locuitorilor ei, probabil că ar da filmul pe mâna unui alt regizor, așa cum a făcut cu „Terminator: Dark Fate de Tim Miller”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Cred că problema și o voi purta pe aceasta, este că am refuzat să îl fac fără Arnold Schwarzenegger”, a explicat el. Cameron a lucrat la povestea filmului, pe lângă faptul că a fost producător. „Tim nu l-a vrut pe Arnold, dar eu am spus: Uite, nu vreau asta. Arnold și cu mine suntem prieteni de 40 de ani și aș putea să-l aud și ar fi așa: Jim, nu pot să cred că faci un film Terminator fără mine. Pur și simplu nu însemna atât de mult pentru mine să fac asta, dar am spus: Dacă voi ați putea să vă vedeți de drum liber pentru a-l aduce înapoi pe Arnold și apoi, știți, aș fi fericit să fiu implicat”.

Și apoi Tim a vrut-o pe Linda. Cred că ceea ce s-a întâmplat este că filmul ar fi putut supraviețui cu Linda în el, cred că ar fi putut supraviețui cu Arnold în el, dar când îi pui pe Linda și Arnold în el și apoi, știi, ea are 60 și ceva de ani, el 70 și ceva de ani, dintr-o dată nu mai era filmul tău Terminator, nu mai era nici măcar filmul Terminator al tatălui tău, ci filmul Terminator al bunicului tău. A fost doar propria noastră miopie. Ne-am cam înălțat cu propria noastră ofertă și cred că asta este lecția de acolo”.