• Managerul restaurantului a declarat că prezentatorul TV britanic este un comediant extrem de talentat, dar un mic cretin de om.
  • El a afirmat că a fost nepoliticos cu personalul.
  • Cu toate acestea, la câteva ore după ce a anunțat luni interdicția pe Instagram, managerul restaurantului a scris pentru a spune că aceasta a fost ridicată după ce a primit scuze.

Managerul unui restaurant din New York care l-a interzis pe James Corden pentru comportament abuziv” a declarat că totul este iertat” după ce prezentatorul TV britanic și-ar fi cerut scuze.

Keith McNally, managerul restaurantului Balthazar din Manhattan, a declarat că Corden este un comediant extrem de talentat, dar un mic cretin de om, în timp ce a postat pe Instagram detalii despre două ocazii în care susține că actorul a fost nepoliticos cu personalul. El a adăugat că prezentatorul The Late Late Show a fost cel mai abuziv client față de serverele mele de la Balthazar de când s-a deschis restaurantul, în urmă cu 25 de ani.

Descriind primul din cele două incidente separate, McNally a spus că Corden a fost extrem de răutăcios cu un membru al personalului după ce a găsit un fir de păr în mâncarea sa. McNally a recunoscut că găsirea unui fir de păr în mâncare este diabolică, dar a spus că managerul restaurantului la momentul respectiv a fost foarte disculpat.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

El a adăugat că, ulterior, Cordon a cerut un rând de băuturi gratuite în secunda asta și a vrut, de asemenea, ca restaurantul să se ocupe de toate băuturile noastre de până acum. El a spus că actorul în vârstă de 44 de ani l-a amenințat că altfel va scrie o recenzie urâtă. McNally a spus că al doilea incident a avut loc pe 9 octombrie, când Corden s-a plâns că era un pic de albuș de ou amestecat cu gălbenușul” în omleta soției sale.

Mesajul său a continuat: Bucătăria a refăcut felul de mâncare, dar, din păcate, a trimis-o cu cartofi prăjiți în loc de salată. Atunci James Corden a început să țipe ca un nebun la chelner: Nu-ți poți face treaba! Nu-ți poți face treaba! Poate ar trebui să mă duc în bucătărie și să gătesc eu însumi omleta!. McNally a adăugat că ospătărița a fost foarte zguduită de cele întâmplate.

Cu toate acestea, la câteva ore după ce a anunțat luni interdicția pe Instagram, managerul restaurantului a scris pentru a spune că aceasta a fost ridicată după ce a primit scuze.